Martell «Kardone» Derouen:

- Beyoncés fetter skutt og drept

Ble funnet død i leiligheten sin tirsdag i forrige uke.

DREPT: Den amerikanske rapperen Martell Derouen, som skal være Beyoncés fetter, ble funnet skutt og drept forrige uke. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB og skjermdump Instagram/Iamkardone.
DREPT: Den amerikanske rapperen Martell Derouen, som skal være Beyoncés fetter, ble funnet skutt og drept forrige uke. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB og skjermdump Instagram/Iamkardone. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Martell Derouen, også kjent under artistnavnet «Kardone» er død. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant New York Post og lokalavisen San Antonio Express News.

Rapperen ble 34 år gammel.

Ifølge lokalavisen ble 34-åringen funnet død i sin egen leilighet i Texas. Politiet tok seg inn i leiligheten for å gjennomføre en velferdssjekk, etter at en venn av rapperen kontaktet politiet.

På det tidspunktet hadde ikke vennen hørt noe fra 34-åringen, som skal ha blitt identifisert som stjerneartisten Beyoncés (39) fetter, på flere dager.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Beyoncés fetter

Rapperen var signert av The Orchard - et plateselskap som er eid av Sony Music. Han var opprinnelig fra Louisiana. Som nevnt skal han også ha vært en av Beyoncés fettere. Det kom blant annet fram i The Source i 2019.

New York Post har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Beyoncés talspersoner om saken, og artisten har foreløpig ikke uttalt seg.

34-åringen etterlater seg blant andre kona, Joia. I et intervju med San Antonio Express News ber hun om respekt for privatlivet i den tunge tiden, og beskriver ektemannen som en kjærlig person.

Ber offentligheten om hjelp

Politiet har nå opprettet sak og utstedt en arrestordre mot Sasha Skare (21), som er bekreftet som mistenkt i saken, ifølge den lokale tv-stasjonen KSAT.

21-åringen er, i likhet med Kardone, artist, og i april i fjor slapp hun en singel produsert av rapperen.

Hun er for øyeblikket tiltalt for overfall med et dødelig våpen, etter at hun i 2019 var involvert i en skuddveksling der en mann mistet livet og en annen ble hardt skadet, ifølge rettsdokumenter KSAT har fått tilgang til.

TUNG TID: Victor Sotberg hadde det ikke lett på skolen. Det åpner han seg om hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

Det er nå uklart hvor Skare befinner seg, og Kardones kone, Joia, ba offentligheten om hjelp til å finne henne i intervjuet med lokalavisen.

- Det finnes ingen måte å erstatte ham på, men hjelp oss å finne denne jenta. Hun er farlig og jeg tror hun er i stand til å drepe igjen. Hvis du ser henne, vær så snill å kontakte politiet, uttalte hun.

LES OGSÅ: - Sjokkert og sønderknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer