Martell «Kardone» Derouen:

- Beyoncés fetter skutt og drept

Ble funnet død i leiligheten sin tirsdag i forrige uke.

DREPT: Den amerikanske rapperen Martell Derouen, som skal være Beyoncés fetter, ble funnet skutt og drept forrige uke. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB og skjermdump Instagram/Iamkardone.
DREPT: Den amerikanske rapperen Martell Derouen, som skal være Beyoncés fetter, ble funnet skutt og drept forrige uke. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB og skjermdump Instagram/Iamkardone. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Martell Derouen, også kjent under artistnavnet «Kardone» er død. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant New York Post og lokalavisen San Antonio Express News.

Rapperen ble 34 år gammel.

Ifølge lokalavisen ble 34-åringen funnet død i sin egen leilighet i Texas. Politiet tok seg inn i leiligheten for å gjennomføre en velferdssjekk, etter at en venn av rapperen kontaktet politiet.

På det tidspunktet hadde ikke vennen hørt noe fra 34-åringen, som skal ha blitt identifisert som stjerneartisten Beyoncés (39) fetter, på flere dager.

Beyoncés fetter

Rapperen var signert av The Orchard - et plateselskap som er eid av Sony Music. Han var opprinnelig fra Louisiana. Som nevnt skal han også ha vært en av Beyoncés fettere. Det kom blant annet fram i The Source i 2019.

New York Post har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Beyoncés talspersoner om saken, og artisten har foreløpig ikke uttalt seg.

34-åringen etterlater seg blant andre kona, Joia. I et intervju med San Antonio Express News ber hun om respekt for privatlivet i den tunge tiden, og beskriver ektemannen som en kjærlig person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer