SEXY: I den nye musikkvideoen til singelen «Partition» spiller Beyonce kraftig på sex. Foto: Skjermdump YouTube / Beyonce - Partition
SEXY: I den nye musikkvideoen til singelen «Partition» spiller Beyonce kraftig på sex. Foto: Skjermdump YouTube / Beyonce - PartitionVis mer

Beyonce viser rumpa i ny musikkvideo

Popstjernen deler sin mest berømte kroppsdel med fansen.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyonce (32) er aktuell med et nytt album og en ny singel. I musikkvideoen til låten «Partition» gi popstjernen fansen mer enn de noen gang har bedt om.

Beyonce spiller kraftig på sex, og viser frem både rumpe og lår, og viser frem kroppen med sexy dansebevegelser.

Beyonce viser rumpa i ny musikkvideo

«Drunk In Love»-stjernen, som er gift med rapperen Jay-Z (44), fikk for to år siden datteren Blue Ivy.

I dokumentaren «Liberation» forteller sangeren nå selv om valget hun har tatt når det kommer til å være lettkledd og utfordrende, samt hvordan hun kjempet for å få tilbake drømmekroppen etter graviditeten med datteren Blue Ivy (2).

- Når jeg forlovet meg var det på ektemannen min sin fødselsdag. Jeg tok han med til Crazy Horse og husker at jeg tenkte: «Herregud, de jentene der er kule».

- Jeg tenkte at det var det mest sexy showet som var mulig å lage. Jeg ønsket at jeg kunne opptre slik foran mannen min. Så jeg gjorde det i videoen, sier Beyoncé om «Partition» ifølge E Online.

Se videoen her:

LES OGSÅ:   Viste seg frem uten sminke