SLET MED DEPRESJON: Det var en turbulent tid da Destinys Child ble splittet. For Beyonce gikk det så langt at hun ble deprimert. Foto: Stella Pictures
SLET MED DEPRESJON: Det var en turbulent tid da Destinys Child ble splittet. For Beyonce gikk det så langt at hun ble deprimert. Foto: Stella PicturesVis mer

Beyonce slet med depresjoner

Den turbulente tiden hadde sin pris.

SEHER.NO: R&B-dronningen Beyonce Knowles slet med depresjon i to år da flere av medlemmene i hennes tidligere band Destinys Child ble skiftet ut på slutten av 90-tallet.

Beyonce tok det tungt fordi alle ga henne skylden for problemene.

Destinys Child besto opprinnelig av Beyonce og bestevenninen Kelly Rowland, og barndomsvennene LeToya Luckett og LaTavia Roberson.

Men alt ble forandret i slutten av 1999 da Luckett og Roberson beskylte manageren og Beyonces far, Marthew Knowles, for ikke å ha betalt dem en rettferdig del av overskuddet og for at han ga Beyonce og Kelly fordeler.

Michelle Williams og Farrah Franklin ble hyret inn for å erstatte de misfornøyde medlemmene, og den nye gruppen spilte inn videoen til hiten "Say my name".

Det var først da Luckett og Roberson så promoen at de skal ha skjønt at de var sparket ut av bandet. Dermed saksøkte de Beyonce, Rocland og manageren.

Partnene kom til enighet utenfor rettsalen, men det nye medlemmet Farrah Franklin sluttet fem måneder senere.

Kritiske røster holdt Beyonce ansvarlig for uenighetene i Destinys Child, og hun gikk gjennomgå både i pressen og i blogger.

Stjernen innrømmer at dette var den tyngste tiden i hennes karriere.

- Jeg var deprimert i et par år rundt 19-årsalderen, sier hun ifølge underholdningsnettstedet Femalefirst.co.uk.

I dag er livet derimot lysere. I april giftet popstjernen seg med rapperen Jay-Z (38) i en hemmelig seremoni i New York.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg er traumatisert