OVERRASKET: Beyonce tok seg tid til å overraske en kreftsyk fan denne uken. Foto: Twitter/NTB Scanpix
OVERRASKET: Beyonce tok seg tid til å overraske en kreftsyk fan denne uken. Foto: Twitter/NTB ScanpixVis mer

Beyoncé Knowles:

Beyonce overrasket kreftsyk tenåring

Tenåringsjenta Ebony trodde ikke sine egne øyne da hun så hvem som ringte.

(Seoghør.no): Den kreftsyke high school-studenten Ebony Banks' største idol er den verdenskjente artisten Beyonce (35).

Denne uken fikk tenåringsjenta sin største drøm oppfylt - en Facetime-samtale med selveste pop-dronningen.

- Jeg elsker deg, sa Beyonce til Ebony under samtalen, ifølge People.

Den unge jenta har kreft i stadium 4, og har brukt mesteparten av sitt siste år på high school til å kjempe mot sykdommen, ifølge nyhetssiden KIAH.

Det var tidligere denne måneden under tidlig vitnemålsutdeling for Ebony at hashtagen (#EBOBMEETSBEYONCE) ble oppfunnet for at Beyonce skulle få øynene opp for jenta, som kalles «Ebob» på sykehuset.

Det var venner og klassekamerater som tok initiativ til hashtaggen som skulle vise seg å gå viralt på sosiale medier.

- Beyonce er en av hennes idoler. Hun ser så opp til henne, så vi prøvde dette på Twitter og Instagram for å Beyonces oppmerksomhet, sa Karina Gutierrez til ABC affiliate KTRK-TV.

Venter tvillinger

I starten på februar kunne Beyoncé og ektemannen Jay Z (47) jubler over ny graviditet.

1. februar avslørte de på popstjernens Instagram-konto at sangfuglen er gravid igjen.

Og det er ikke bare en baby som skjuler seg i «Lemonade»-sangerens mage. Beyoncé skal nemlig ha tvillinger.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters.

Tar seg god tid til fansen

Men Beyonce er ikke den eneste som har tatt seg tid til å overraske en fan.

Den prisvinnende skuespilleren Tom Hanks (60) har flere ganger bevist at han gjerne går et ekstra steg for å glede fansen.

Tidligere i høst overrasket han blant annet et brudepar ved å stille opp på bilde med dem da han var på joggetur i parken.

OVERRASKELSE: Et amerikansk brudepar fikk seg en stor overraskelse da filmstjernen Tom Hanks plutselig dukket opp under en fotoseanse for bryllupet i Central Park i New York. Skuespilleren var ute på en joggetur da han stoppet opp og ga paret nok et minne for livet på den store dagen. VIDEO: NTB Reuters Vis mer

Og før jul i fjor slo han til igjen og ga en fan tidenes hyggeliste førjulsgave.

Overfor nettstedet CBC News forteller Toronto-kvinnen Zena Gopal at hun og noen venninner utfordret hverandre for å se hvem av dem som raskest kunne motta en «selfie» fra en kjendis.

De skal ha kommet frem til at «Forrest Gump»-stjerna Tom Hanks var aktuell å kontakte.

Omtrent tre uker etter at hun sendte Hanks et bilde av seg selv, der hun spurte om Hollywood-stjerna kunne ta en selfie med bildet av henne, fikk hun en stor overraskelse i posten.

Sendte selfie

Vedlagt sammen med et brev, tilsynelatende skrevet på en skrivemaskin, sendte han Gopal et polaroidbilde av seg selv som poserer med bildet av henne.

- Beklager skjegget, men jeg skal spille inn noen scener og da må jeg ha værhår, skrev han humoristisk i brevet som Gopal selv har delt på sin Facebook-profil.

Videre skriver han at han liker Toronto, og skyter inn at det nå nærmer seg jul.

Ifølge Page Six nevnte Gopal i brevet hun sendte til Hanks at hun elsker 1996-filmen «That Thing You Do!», noe han nevner i sitt brev til henne.

Overfor CBC News forteller Toronto-kvinnen at hun fikk seg en god latter da hun mottok posten fra selveste Tom Hanks.

- Det fikk meg til å le, det gjorde dagen min. Det var gøy å se at han svarer fansen, forteller hun.

Sang for fan

Den britiske artisten Ed Sheeran (26) er blant Taylor Swifts nærmeste venner, og den prisbelønte musikeren har beina godt plantet på jorda.

Da han besøkte en musikkbutikk på kjøpesenteret West Edmonton Mall i Canada i 2015, bestemte han seg for å gi en fan tidenes overraskelse.

Ifølge Huffington Post var Sheeran på kjøpesenteret sammen med fetteren sin, Murray Cummings, da han hørte noen fremføre hitlåten hans «Thinking Out Loud». Sangeren var da 13 år gamle Sydney Bourbeau, som sang til inntekt for en lokal dyrevernsorganisasjon (ekstern lenke, journ.anm), like utenfor musikkbutikken Sheeran befant seg i.

Mens fetteren hans filmet, beveget Sheeran seg mot scenen, hoppet opp dit og begynte å synge duett med 13-åringen.

Se video av Ed Sheerans rørende stunt nedenfor!

Sydney så imponerende fattet ut da idolet hennes plutselig dukket opp. Det skyldtes nok at hun først trodde at sangstjernen var en tekniker som skulle hjelpe henne med mikrofonen. Da hun innså hvem hun stod ovenfor, var tenåringsjenta usikker på hva hun skulle gjøre.

- Jeg tenkte: «Skal jeg slutte å synge?». Jeg ville ikke slutte, men jeg ville snakke med ham. Dette er det beste som noensinne har hendt meg, sa Sydney Bourbeau til Edmonton Journal den gang.

Ifølge MTV sang hun og Sheeran ett vers av låta sammen, før de gav hverandre en klem og Sydney fullførte låten - med tidenes bredeste smil om munnen.

Etter fremføringen kontaktet Sheerans manager den sporty jenta og gav henne billetter til en av de kommende konsertene hans, skrev MTV.

LES OGSÅ: - Han gråt kvelden før bryllupet

JORDNÆR: Ed Sheeran har sunget duett med superstjerner som Taylor Swift og Beyonce (t.h), men er likevel ikke for god til å synge sammen med himmelfalne tenåringsjenter! Her på scenen med «Queen Bey» under konserten «Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute» i L.A. i februar. Foto: Afp
JORDNÆR: Ed Sheeran har sunget duett med superstjerner som Taylor Swift og Beyonce (t.h), men er likevel ikke for god til å synge sammen med himmelfalne tenåringsjenter! Her på scenen med «Queen Bey» under konserten «Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute» i L.A. i februar. Foto: Afp Vis mer