- Beyonce har aldri likt Kim Kardashian

Superstjernene skal kun ha spilt venner for ektemennenes skyld.

SAMMEN PÅ MOTESHOW: Beyoncé og ektemannen Jay Z sammen med Kim Kardashian på Kanye West sin motevisning for høsten i 2015. Foto: Reuters
SAMMEN PÅ MOTESHOW: Beyoncé og ektemannen Jay Z sammen med Kim Kardashian på Kanye West sin motevisning for høsten i 2015. Foto: Reuters Vis mer

SEOGHØR.NO: Den verdenskjente artisten Beyoncé (35) har flere ganger vist seg sammen med  reality-stjernen Kim Kardashian (36), ettersom deres ektemennn Jay Z (46) og Kanye West (39) er gode venner.

Det har de siste årene sett ut som om Beyoné og Kim Kardashian har vært gode venner, men om man skal tro på New York Post sin kilde stemmer ikke dette, ifølge Contactmusic.

- Beyoncé har egentlig aldri likt Kim.

- Hun er alltid litt kald mot henne. Sist gang de hang sammen gikk Beyoncé med en gang hun fikk muligheten til det. De har alltid flere lange kleine pauser når de snakker sammen, forteller kilden til New York Post.

Saken fortsetter under bildet.

VENNEPAR: Kim Kardashian og Beyoncé blir tvunget til å være venner fordi Kanye West og Jay Z er gode venner. Foto: Afp
VENNEPAR: Kim Kardashian og Beyoncé blir tvunget til å være venner fordi Kanye West og Jay Z er gode venner. Foto: Afp Vis mer

Beyoncé fikk Kim til å gråte

I 2012 røk de to superstjernene i munnhuggeri med hverandre, da de oppholdt seg sammen i VIP-området til musikkfestivalen «Budweiser Made in America», som Jay-Z var med å organisere.

Der var også den kjente filmregissøren Ron Howard (62), som gjorde opptak med Jay-Z til en dokumentarfilm om festivalen.

Kim skal ifølge øyenvitner ha benyttet anledningen til å smiske med Howard - kjent for blant annet filmene «Apollo 13» og «A Beautiful Mind»- og prøvd å gjøre alt hun kunne for å få være med i filmen.

Det likte Beyoncé svært dårlig.

- Beyonce ble sur da hun så at Kim brukte hennes manns film til å gjøre en audition for Ron. Hun trakk Kim til side og sa at denne dagen dreide seg ikke om henne, men om Jay-Z, festivalen han har vært med å planlegge og at det er andre stjerner enn henne som fortjener oppmerksomhet, fortalte en kilde til Radaronline.com.

Jay-Z skal ifølge øyenvitnet ha bedt Beyonce holde en god tone med Kim, siden hun var kjæresten til Kanye.

Ifølge Radaronline.com skal imidlertid Kim ha nektet å høre på unnskyldninger, og ha kastet seg gråtende på telefonen til sin mor, Kris Jenner (60).

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Kanye West og Jay Z er gode venner, men konene deres derimot har et anstrengt forhold. Foto: ©  Joe Stevens./Retna Ltd./Corbis
GODE VENNER: Kanye West og Jay Z er gode venner, men konene deres derimot har et anstrengt forhold. Foto: © Joe Stevens./Retna Ltd./Corbis Vis mer

Kom ikke i bryllupet

Da stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West ga hverandre sitt «ja» i en overdådig seremoni på Forte di Belvedere i Firenze i mai 2014 var ikke superparet Jay Z og Beyoncé tilstede.

De valgte nemlig å tilbringe helgen i eksklusive The Hamptons utenfor New York fremfor i Paris og Firenze. Det meldte RadarOnline.

Hvorvidt paret kom til å dukke opp i bryllupet eller ikke, var usikkert helt frem til bryllupet faktisk sto. I april ble det meldt at de ikke ville delta fordi bryllupet skulle være en del av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Stjerneparets avgjørelse vekket harme i sosiale medier, kanskje spesielt siden Jay Z var bekreftet som gjest - og antatt som Kanyes forlover, ifølge UsWeekly den gang.

Wishing you a lifetime of unconditional love. God bless your beautiful family

Et bilde publisert av Beyoncé (@beyonce)

Beyoncé postet imidlertid en lykkeønskning til Kim og Kanye på sin Instagram-konto, der hun delte et av bildene fra «Kimyes» kontroversielle VOUGE-oppslag.

 

«Ønsker dere et liv fylt av ubetinget kjærlighet. God velsigne deres vakre familie», skrev Beyoncé til bildet - fulgt av et bieikon som trolig symboliserte hennes kallenavn «Queen Bey».

Flere av 35-åringens følgere på Instagram kritiserte at hun og ektemannen uteble fra bryllupsfeiringen, mens andre mente at Beyoncé valgte rett i å droppe det flere omtalte som et «PR-stunt».

LES OGSÅ: Fant kona død i senga