Beyonce gjør som Tone Damli

Popstjernen kommer med dokumentar om sitt eget liv.

DELER MED FANSEN: Lørdag denne helgen ble første episode av dokumentarserien om popsanger Tone Damli sendt på TV 2. Dette bildet er hentet fra serien, som har åtte episoder. Foto: TV 2
DELER MED FANSEN: Lørdag denne helgen ble første episode av dokumentarserien om popsanger Tone Damli sendt på TV 2. Dette bildet er hentet fra serien, som har åtte episoder. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I en kommende dokumentar gir popstjernen Beyonce Knowles (31) fansen et intimt innblikk i sitt eget liv. I filmen, som vises på HBO 16. januar, får vi også se de første videoklippene av datter Blue Ivy, som Beyonce har med rapperen Jay-Z (43).

Dermed gjør Beyonce det samme som blant andre Tone Damli og Petter Northug har gjort her i Norge: Viser fram livet sitt til TV-seere.

Siden 90-tallet har sangeren vært i rampelyset med Destiny's Child og senere som soloartist. I 2008 giftet hun seg med rapperen Jay-Z. Paret har hele tiden vært svært opptatt av å verne om privatlivet sitt, et ønske som ikke har blitt mindre etter at lille Blue Ivy kom til verden.

Beyonce har selv regissert dokumentaren, som inneholder flere øvelser og intime betroelser hvor Beyonce viser sin sårbarhet som artist og kommende mor.

- Jeg har alltid slitt med hvor mye jeg skal avsløre om meg selv, sier Beyonce i traileren som ble sluppet denne uken.

Sangstjernen håper at folk forstår at hun er et menneske, på samme nivå som alle andre.

- Folk ser bare at kjendiser har penger og berømmelse, men jeg er et menneske. Jeg gråter, jeg blir nervøs som alle andre, sier sangeren i traileren til dokumentaren.

Det blir et hektisk år for Beyonce. Sangeren skal opptre på Super Bowl 3.februar, der hun mest sannsynligvis skal synge en ny låt og gjennforenes med resten av den gamle supergruppen Destiny's Child.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer