Beyonce fikk Kim til å gråte

- Hun er ikke vant til å få nei.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden realitystjernen Kim Kardashian (31) ble sammen med hip-hop stjernen Kanye West (35), har det svirret rykter om en svært anstrengt tone mellom henne og popsangerinnen Beyoncé Knowles (31).

Knowles - som er gift med Kanyes gode venn og turnépartner Jay-Z (42) - skal ifølge ryktene ha følt seg presset til å omgås Kim, da de to begge fulgte sine bedre halvdeler på deres turné tidligere i år.


Lørdag røk de to superstjernene igjen i munnhuggeri med hverandre, da alle sammen oppholdt seg i VIP-området til musikkfestivalen «Budweiser Made in America», som Jay-Z har vært med å organisere.

Der var også den kjente filmregissøren Ron Howard (58), som gjorde opptak med Jay-Z til en dokumentarfilm om festivalen.

Kim skal ifølge øyenvitner ha benyttet anledningen til å smiske med Howard - kjent for blant annet filmene «Apollo 13» og «A Beautiful Mind»- og prøvd å gjøre alt hun kunne for å få være med i filmen.

Det likte Beyoncé svært dårlig.

- Beyonce ble sur når hun så at Kim brukte hennes manns film til å gjøre en audition for Ron. Hun trakk Kim til side og sa at denne dagen dreide seg ikke om henne, men om Jay-Z, festivalen han har vært med å planlegge og at det er andre stjerner enn henne som fortjener oppmerksomhet, sier en kilde til Radaronline.com.

Jay-Z skal ifølge øyenvitnet ha bedt Beyonce holde en god tone med Kim, siden hun er kjæresten til Kanye, i et forsøk på å roe ned krangelen.

Ifølge Radaronline.com skal imidlertid Kim ha nektet å høre på unnskyldninger, og ha kastet seg gråtende på telefonen til sin mor, Kris Jenner.

- Hun sa til moren at hun følte seg urettferdig behandlet. Hun er ikke vant til ikke å få viljen sin.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kanye West trakk seg fra MTV-utdeling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer