VENTER BARN: Flere kilder hevder til bladet US Weekly at Beyonce Knowles og Jay-Z venter barn. Foto: All Over Press
VENTER BARN: Flere kilder hevder til bladet US Weekly at Beyonce Knowles og Jay-Z venter barn. Foto: All Over Press Vis mer

- Beyonce er gravid

Flere kilder hevder popstjernen er i lykkelige omstendigheter.

Publisert
SEHER.NO:  Popartisten Beyoncé Knowles gikk i mars ut og avkreftet alle påstander om at hun ventet barn med ektemannen Jay-Z, men nå svirrer nye babyrykter rundt paret.

Flere anonyme kilder sier til US Weekly at Beyoncé skal ha blitt overrasket over at hun er i lykkelige omstendigheter, men gleder seg til å bli mamma.

- Hun elsker barn, men var ikke klar for å bli mor ennå. Hun ønsket å fullføre albumet sitt og å reise på turné verden rundt, sier en av kildene til bladet.

Etter å ha blitt vant til tanken, skal imidlertid både Knowles og Jay-Z ha ønsket babyen - som snart skal være tre måneder på vei - velkommen.

- Dette er en gave fra Gud og hun er veldig lykkelig, sier en annen kilde til US Weekly.

Hverken Beyoncé eller Jay-Z har foreløpig kommentert de siste ryktene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 47-åringen poserer som en tenåring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer