FAMILIEHYGGE: Lille Blue Ivy har tidligere vært med mamma og pappa til Paris i Frankrike. Nå er den 19 måneder gamle jenta med foreldrene til den spanske ferieøya Ibiza.  Foto: FameFlynet
FAMILIEHYGGE: Lille Blue Ivy har tidligere vært med mamma og pappa til Paris i Frankrike. Nå er den 19 måneder gamle jenta med foreldrene til den spanske ferieøya Ibiza. Foto: FameFlynetVis mer

Beyoncé tok med datteren til Ibiza

Superstjernen vakte oppsikt i skyhøye stiletter og med ettåringen på armen.

SEOGHØR.NO: Ekteparet Beyoncé Knowles (31) og Jay Z (43) koser seg i disse dager på familieferie på den spanske partyøya Ibiza. 

Søndag formiddag ankom paret øya via båt, og den flotte 31-åringen gikk i land med datteren på armen - og var ikledd et par skyhøye svarte stiletthæler.

19 måneder gamle Blue Ivy hadde på seg en søt liten body med fargerike ugler, og koste seg i sin berømte mors armer. Pappa Jay Z var ikke langt unna sine to favorittjenter.

Den mektige kjendisfamilien ble godt tatt imot av mannskapet på den luksuriøse yachten. 

Både Beyoncé og Jay Z deltok på festivalen Budweiser Made in America Festival i Philadelphia tidligere denne helgen, før de to vendte snuten mot Europa, og en etterlengtet familieferie.

Onsdag denne uken fyller «Crazy in Love»-sangeren 32 år, og dagen feires etter all sannsynlighet nettopp på solfylte Ibiza.

LES OGSÅ: - Jeg kan føde når som helst