DIVA: Superparet Beyoncé Knowles og Jay Z var selvskrevne gjester under boksekampen på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas lørdag kveld. Mens mange nok fulgte med på det som skjedde i ringen, fikk popdivaen også oppmerksomhet for sitt dristige antrekksvalg. Foto: Afp
DIVA: Superparet Beyoncé Knowles og Jay Z var selvskrevne gjester under boksekampen på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas lørdag kveld. Mens mange nok fulgte med på det som skjedde i ringen, fikk popdivaen også oppmerksomhet for sitt dristige antrekksvalg. Foto: Afp Vis mer

Beyoncé stjal showet på boksekamp

Popstjernen vakte oppsikt med en iøynefallende utringning på stjernespekket Las Vegas-kamp.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det duket for den lenge etterlengtede boksekampen mellom Floyd Mayweather, Jr. (38) og Manny Pacquiao (36) i Las Vegas.

Mens en rekke stjerner strømmet til MGM Grand Garden Arena for å få med seg kampen, var nok Beyoncé (33) blant dem som fikk mest oppmerksomhet.

Popdivaen ankom boksearenaen sammen med ektemannen Jay Z (45), og sangstjernen var iført alt annet enn et sportslig antrekk.

Kledd i en knallrød jumpsuit med tilhørende kappe, så Beyoncé ut til selv å være klar for en dramatisk entré i ringen. Den svært generøse utringningen hennes var derimot mindre egnet for sportslig aktivitet, og Daily Mail omtaler den dristige looken som «brennhet».

Saken fortsetter under bildet.

DRAMATISK: Beyoncé delte dette bildet av antrekket sitt på Instagram.   Foto: SipaUSA
DRAMATISK: Beyoncé delte dette bildet av antrekket sitt på Instagram. Foto: SipaUSA Vis mer

Får antrekkskritikk

Flere av den britiske avisens lesere kritiserer derimot den stilsikre stjernens antrekksvalg.

- Hun ser fullstendig latterlig ut. Denne looken er patetisk og jeg håper at den blir «umoderne» så fort som mulig, mener en leser i Daily Mails kommentarfelt.

- Uanstendig. Det ser ut som om hun er til salgs, kommenterer en annen.

- Kan noen forklare meg hvorfor Beyoncé er kledd som en matador (tyrefekter)?, undrer en tredje leser.

Gi din mening om Beyoncés antrekk nederst i saken!

Hva synes du om Beyoncés antrekk? (Avsluttet)

Ifølge TMZ var det oppstasede stjerneparet - Jay Z var kledd i en sølvfarget dress - vertskap for en svært eksklusiv fest etter boksekampen, som Mayweather gikk seirende ut av.

SUPERSTJERNER: Beyoncé og Jay Z krevde stive priser på den eksklusive festen de arrangerte etter boksekampen.  Foto: Zuma Press
SUPERSTJERNER: Beyoncé og Jay Z krevde stive priser på den eksklusive festen de arrangerte etter boksekampen. Foto: Zuma Press Vis mer

På nattklubben Marquee kunne artistparets gjester feste ut i de små timer, til en skikkelig blodpris. Et VIP-bord på klubben gikk for nesten 400 000 kroner, melder TMZ.

I tillegg til en lettkledd Beyoncé, kastet en rekke andre superstjerner glans over boksekampen. «Django Unchained»-stjernen Jamie Foxx (47) sang den amerikanske nasjonalsangen før kampstart, mens blant andre boksefilmaktuelle Jake Gyllenhaal (34) og nysingle Bradley Cooper (40) fulgte med fra tribunen.

Se flere stjerner på boksekamp nedenfor!

LES OGSÅ: - Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer