MØT SASHA: Beyoncé er ikke den eneste stjernen som har valgt å skifte navn i løpet av karrieren. Også Jennifer Lopez, Prince og rapperen Sean Combs har prøvd ulike artistnavn. Foto: All Over Press
MØT SASHA: Beyoncé er ikke den eneste stjernen som har valgt å skifte navn i løpet av karrieren. Også Jennifer Lopez, Prince og rapperen Sean Combs har prøvd ulike artistnavn. Foto: All Over PressVis mer

Beyoncé skifter navn

Vil få fram sin sensuelle og aggressive side.

SEHER.NO: Nå har "Dreamgirls"-stjernen bestemt seg for å legge sin fortid som Beyoncé på hylla, og heller la sitt alter ego Sasha få stråle på scenen. 

Ifølge One News har Beyoncé Knowles (27) bestemt seg for å kalle seg Sasha Fierce i forbindelse med sitt nye album "I am... Sasha Fierce" som slippes 18 november.

- Jeg har en annen person som tar over for meg når jeg skal på scenen. Et slags alter ego som jeg har skapt, og som på en måte beskytter meg, forklarer 27-åringen. 

- Sasha Fierce er den morsomme, mer sensuelle, aggressive, frimodige og glamorøse siden av meg som kommer frem når jeg arbeider, forteller sangeren ifølge One News.

Beyoncé er imidlertid ikke den eneste kjendisen som har valgt å gå for et nytt navn i løpet av karrieren.

Også Jennifer Lopez insisterte på å bli kalt J-Lo etter noen år i rampelyset, og The Artist Formaly Known As Prince bestemte seg for å kun kalle seg Prince, før han så skiftet til Symbol, og i dag er han tilbake som bare Prince igjen.

Også rapperen Sean Combs startet med artistnavnet Puff Daddy, før han ble til P.Diddy og nå promoterer artisten seg selv med sitt virkelige navn, Sean Combs.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: La på seg 10 kilo for filmrolle