Beyoncé på kyssekurs

- Jeg kan jo ikke bare kline på kommando!

DRØMMEJENTER: Beyoncé har allerede spilt i tre filmer, men det er rollen som Deena Jones som har vært den aller mest krevende for stjernen. Foto: AP/Scanpix
DRØMMEJENTER: Beyoncé har allerede spilt i tre filmer, men det er rollen som Deena Jones som har vært den aller mest krevende for stjernen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Husker du ditt aller første kyss? Og var du en av dem som satt på rommet og kysset din egen håndbak for å være beredt til det virkelige kysset kom?

Vi er ganske sikre på at popstjernen Beyoncé (24) har praktisert kyssekunsten sammen med kjæresten, rapperen Jay-Z (36), en stund, men erfaringen hjalp ikke mye da hennes aller første filmkyss skulle filmes.

Se den frekke musikkvideoen paret har spilt inn!


Innspillingen av filmen "Dreamgirls" er godt i gang, og Beyoncé har fått rollen som soulsangeren Deena Jones.

Med på laget er Jamie Foxx (39) som ektemannen Curtis Taylor Jr.

- Du kan jo si det slik at vi skulle spille inn en intim scene. Vi skulle kysse. Jeg, som jo er en singer/songwriter, kan jo ikke bare kysse på kommando, forklarer skjønnheten.

Vanskene førte til at sangerinnen kjent fra popgruppa "Destiny's Child" måtte hente instruktøren sin, og så bli vist hvordan dette her skulle gjøres.

- Alt dette er nytt for meg. Heldigvis er Jamie veldig profesjonell, så kysset ble fort gjennomført, sier hun lettet.

I følge Topp.no, er Foxx livredd for at Jay-Z skal knekken på ham på grunn av kysset.

Fra før har Beyoncé spilt i Austin Powers-filmen "Goldmember", "The Fighting Temptations" og "Den Rosa Panteren".

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer