- Beyoncé og Jay Z vil adoptere

Stjerneparet ønsker seg et nytt familiemedlem

PÅ FERIE: Beyoncé sammen med ektemannen Jay Z og dattera Blue Ivy på ferie i Sardinia. Blir familien på tre snart fire? Foto: Splash News
PÅ FERIE: Beyoncé sammen med ektemannen Jay Z og dattera Blue Ivy på ferie i Sardinia. Blir familien på tre snart fire? Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superparet Beyoncé Knowles (35) og Jay Z (46) ble foreldre for første gang til Blue Ivy Carter (4) i 2012.

Nå sier en kilde til magasinet OK! at paret ønsker å utvide familien med et nytt medlem ved å adoptere.

- De har alltid hatt planer om å ha mer enn ett barn, og de ønsker ikke en stor aldersforskjell mellom Blue Ivy og barnet. Beyoncé elsket å være gravid, men det har ikke skjedd igjen. De vet at klokka går, sier en kilde til OK!, ifølge nettsiden In Touch Weekly.

Ryktene har lenge gått om at maktparet ønsker seg et nytt familiemedlem. 

I januar i år meldte nettstedet Hollywoodlife at Beyoncé og Jay Z hadde et stort ønske om familieforøkelse.

- De prøver definitivt å bli gravide. Beyoncé drømmer sårt om det. Jay Z har gitt henne alt hun kunne drømme om i livet, og nå ønsker hun å gi noe tilbake til ham - nemlig en sønn, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KOSER SEG: Jay Z and Beyoncé på plass under US Open i september. Foto: Rex Features
KOSER SEG: Jay Z and Beyoncé på plass under US Open i september. Foto: Rex Features Vis mer

Måtte forsvare graviditeten

Under graviditeten med Blue Ivy måtte Beyoncé forsvare at hun faktisk var gravid, da rykter om at hun forfalsket babymagen ved hjelp av en pute oppsto.

Ryktene ville nemlig ha det til at superstjerna ikke skulle føde selv, men at barnet skulle bæres frem av en surrogatmor.

Lille Blue Ivy kom til verden i januar 2010 ved hjelp av keisersnitt på Lenox Hill i New York.

FAMILIE: Blue Ivy, pappa Jay Z og mamma Beyoncé under MTV Video Music Awards i 2014. Foto: Reuters
FAMILIE: Blue Ivy, pappa Jay Z og mamma Beyoncé under MTV Video Music Awards i 2014. Foto: Reuters Vis mer

Skilsmisserykter

Tidligere i år svirret bruddryktene for fullt rundt superparet Beyoncé (34) og Jay Z (46) etter at skjønnheten ga ut albumet «Lemonade».

Albumet inneholder nemlig flere låter som handler om utroskap og ulykkelig ekteskap, noe som kan sammenlignes medrykter paret har vært utsatt for tidligere. 

De to artistene lot være å kommentere om sangtekstene er inspirert av deres forhold - frem til Jay Zs nye låt kom ut i mai.

I Jay Zs nyeste remix av låten «All The Way Up» med Fat Joe, rapper 46-åringen om konas album - der han hyller henne for å ha tjent millioner på å synge om problemene deres.

«You know you made it when the fact/ Your marriage made it is worth millions/ Lemonade is a popular drink and it still is survival of the littlest», synger han i låten. 

Flere adopsjoner

Viser det seg at rykten om adopsjon for Beyoncé og Jay Z stemmer, er de i godt selskap blant flere kjendiser. Her er noen av dem:

Angelina Jolie og Brad Pitt, som nylig gikk hver sin vei, har flere adoptivbarn. Fire år før Angelina møtte Brad, adopterte hun sitt første barn Maddox fra Kambodsja.

Tre år senere ble flokken utvidet med Zahara fra Etiopia og i 2007 adopterte hun Pax fra Vietnam.

Sammen med Brad Pitt har hun også de biologiske barna Shiloh og tvillingene Knox og Vivienne.

ADOPTERET BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie i New Orleans sammen med barna Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne og Knox. Nå har Brad og Angelina gått hver sin vei.  Foto: Polaris
ADOPTERET BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie i New Orleans sammen med barna Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne og Knox. Nå har Brad og Angelina gått hver sin vei. Foto: Polaris Vis mer

«Miss Undercover»-stjerna Sandra Bullock har adoptivbarna Louis og Laila, skuespiller Charlize Theron adopterte sønnen Jackson, før hun også adopterte en datter ved navn August.

Artist Sheryl Crow eldste sønn Wyatt er adoptert, Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness  har vært åpne om adopsjonen av barna Oscar og Aya. Også Madonna har to adopterte barn; David Banda og Mercy. 

LES OGSÅ: Slik falt Tyra Banks og norske Erik for hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer