PÅ BALL: Beyoncé og Jay Z så ut til å trives i hverandres selskap under Diamond Ball torsdag kveld. Foto: Splash News
PÅ BALL: Beyoncé og Jay Z så ut til å trives i hverandres selskap under Diamond Ball torsdag kveld. Foto: Splash News Vis mer

Beyoncé og Jay Z:

Beyoncé og Jay Z slo tilbake mot bruddryktene

Superparet strålte sammen på ball etter tvillingfødsel og bruddrykter.

Publisert

(Seoghør.no): Den siste tiden har stjerneparet Beyoncé (36) og Jay Z (47) holdt en svært lav profil, etter at de i juni kunne juble over dobbel lykke, da de ønsket tvillingene Rumi og Sir velkommen.

Likevel har ryktene svirret rundt parets forhold og flere har den siste tiden hevdet at ekteskapet henger i en tynn tråd.

Men stjernene la imidlertid en stopper for ryktene da de torsdag kveld dukket opp sammen på Rihannas (29) årlige Diamond Ball i New York og så svært forelsket ut, ifølge øyenvitner.

Paret så også ut til å nyte hverandres selskap og en kveld uten sine tre barn. De har også datteren Blue Ivy (5) sammen.

Det er ikke mye som avslører at stjernen fødte tvillinger for tre måneder siden. Hun så nemlig smellvakker ut da hun ankom i en fotsid, grønn silkekjole, med høy splitt og strålte ved siden av ektemannen.

Likevel bydde kvelden på noen utfordringer når det kom til antrekket. 36-åringens dristige splitt viste nemlig undertøyet hennes, hvor hun hadde på det som kan ligne en «hold in»-shorts, ifølge Daily Mail.

Men med et par stilfulle, svarte heler var det flere som trolig måtte ta en ekstra titt på den vakre stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

GLIPP: Beyoncé var lekker i sin grønne kjole med høy splitt. Hun var likevel uheldig da det som lignet en «hold in»-shorts tittet frem. Foto: Splash News
GLIPP: Beyoncé var lekker i sin grønne kjole med høy splitt. Hun var likevel uheldig da det som lignet en «hold in»-shorts tittet frem. Foto: Splash News Vis mer

Kjøpte ny bolig

Også i slutten av august kunne paret juble, i tillegg til å slukke ryktene rundt ekteskapet deres. Da gikk paret nemlig til innkjøp av sin nye drømmebolig i det berømte området Bel Air i Los Angeles.

Og det var langt fra noen bolig for folk flest de kjøpte, for boligen kostet den svimlende sum av 88 millioner dollar, som tilsvarer hele 728 millioner kroner. Det hevdet Los Angeles Times.

Det 9144 kvadratmeter store huset med skuddsikre vinduer skal blant annet inneholde eget spa og et medierom. I tillegg har husets uteområde på 3000 kvadratmeter hele fire utendørs badebassenger og en basketballbane i full størrelse, ifølge nettstedet.

Boligkjøpet skal ha vært det dyreste kjøpet i Los Angeles-området dette året.

NYTT HJEM: Dette huset har Beyoncé og Jay Z nylig kjøpt. Foto: NTB Scanpix
NYTT HJEM: Dette huset har Beyoncé og Jay Z nylig kjøpt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hevdet han var utro

Mens paret har vært på boligjakt, har de i mellomtiden leid flere luksusboliger for familien.

- Paret har lenge ønsket å finne drømmeboligen for seg og sin familie, men har ikke funnet noe, fortalte en kilde til People, og la til at de på ingen måte har flyttet fra leiebolig til leiebolig fordi de trives med det.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Da Jay Z tidligere i sommer slapp sitt nye album, hevdet flere internasjonale medier at han tydelig svarte på konas musikalske knyttneveslag.

Anklagen om at ektemannen var på flørter'n med en «Becky» skapte rabalder i pressen, og på «Family Feud» erkjenner Jay Z at han har en destruktiv side, og bønnfaller «Becky» om å holde seg unna ham:

«Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone Becky!» heter det i sangteksten.

LES OGSÅ: Til sykehus etter bilulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer