Beyoncé og Jay-Z klinte til på scenen

Ekteparet gjorde sjelden opptreden sammen. Se video!

HOT: Ekteparet regnes for å være blant kjendisverdens mektigste par. Foto: All Over Press
HOT: Ekteparet regnes for å være blant kjendisverdens mektigste par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag denne helgen var det duket for stjernespekket veldedighetskonsert i London da «CHIME FOR CHANGE» ble avhold for å rette fokus mot jenter og kvinner, spesielt i den tredje verden, i regi av det italienske motehuset Gucci.

Stjerner som Jennifer Lopez (43), Rita Ora (22), Salma Hayek (46), Blake Lively (25), James Franco (35), Zoe Saldana (34) og Jessica Chastain (36) hadde alle tatt veien til storbymetropolen for å overvære veldedighetsarrangementet.

Da Beyoncé (31) sto på scenen overrasket hennes ektemann Jay-Z (43) med sitt nærvær og sammen fremførte de låten «Crazy in Love» - noe de viste publikum bokstavelig talt.

For det er liten tvil om at ekteparet, som har datteren Blue Ivy Carter (17 mnd) sammen er stormende forelsket.

Jay-Z klarte ikke å ta hendene bort fra sin vakre kone, og kysset henne flere ganger til vill jubel fra publikum. Beyoncé selv smilte fra øre til øre da ektemannen sto på scenen med henne.

- Da han kom på scenen ble publikum elleville. Ingen hadde forutsett det. Han ga henne et kyss på kinnet da han entret scenen, og de så mer forelsket ut og stolt av hverandre enn noen gang. Han var virkelig oppslukt av henne, forteller en publikummer til MailOnline.

Beyoncé stilte i en sort body, av en litt annen kaliber enn den Jennifer Lopez hadde på seg under en TV-opptreden i forrige uke, som gjorde alle babyryktene som har versert den siste tiden til skamme.

Se video av opptredenen under: LES OGSÅ: Noen kjendiser er mykere enn andre...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer