Beyoncé og Jay Z går i parterapi

- Det høres dramatisk ut.

IKKE BRUDD: Den siste tiden har det versert bruddrykter for Beyoncé og Jay Z. De skal visstnok ikke stemme, men paret går i parterapi. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
IKKE BRUDD: Den siste tiden har det versert bruddrykter for Beyoncé og Jay Z. De skal visstnok ikke stemme, men paret går i parterapi. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Forholdet til superstjernene Beyoncé Knowles (32) og Jay Z (44) har den siste tiden vært preget av storm.

Britiske Daily Mail har skrevet at Beyoncé skal ha vært utro med livvakten, og Jay Z skal ha hatt et forhold til sangeren Mya.

Det ble ikke mindre skriverier da Beyoncés søster, Solange Knowles, gikk løs på Jay Z i en heis under MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai.

Bruddryktene har svirret, men da stjernene var sammen på scenen under en konsert på Citizens Bank Park Stadium i Philadelphia for ikke lenge siden, omfavnet de hverandre, og så lykkelige ut.

Nå skriver imidlertid nettstedet Contactmusic.com at stjernene går i parterapi.

FØRSTEPRIORITET: Datteren Blue Ivy er parets hovedprioritet. Foto: Splash News/ All Over Press
FØRSTEPRIORITET: Datteren Blue Ivy er parets hovedprioritet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
UTRORYKTER: Både Jay Z og Beyonce har den siste tiden vært offer for utrorykter. Foto: REX/All Over Press
UTRORYKTER: Både Jay Z og Beyonce har den siste tiden vært offer for utrorykter. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Se video nederst i saken!

Beyoncé og Jay Z er for tiden sammen på verdensturneen «On The Run», og har parterapitimer på nettet ved hjelp av videochattetjenesten Skype, for å holde forholdet sterkt.

- Det høres dramatisk ut. Men spesielt i Amerika, er parterapi en ganske vanlig prosedyre, forteller en kilde ifølge nettstedet.


Terapien skal ha foregått i en stund.

- De har kjent terapeuten i lang tid og prøver å få til timer hver uke for at kommunikasjonen skal være bra, og at det ikke skal være noen misforståelser.

Beyoncé og Jay Z giftet seg i 2008. For to år siden fikk de datteren Blue Ivy, som er hovedgrunnen til at stjernene går i parterapi.

- Begge to er fornøyde for tiden, og Blue Ivy kommer alltid til å være hovedprioriteten, forteller kilden.


Se videoen:

 LES OGSÅ: Her dreper de bruddryktene