Beyoncé mobbes på nettet

- Internett tar ikke hensyn til hennes uflatterende bilder.

MUSKELBUNT: Beyoncé viste muskler på scenen under Super Bowl - noe en internettbruker har tatt bokstavelig, og lagde dette manipulerte bildet. Foto: The Chieve
MUSKELBUNT: Beyoncé viste muskler på scenen under Super Bowl - noe en internettbruker har tatt bokstavelig, og lagde dette manipulerte bildet. Foto: The Chieve Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere «tullebilder» av Beyoncé i karusellen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Beyoncé Knowles (31) regnes for å være en av verdens hotteste kvinnelige artister, og har flere ganger ligget på toppen av «verdens mest sexy»-kåringer.

Under den tradisjonsrike Super Bowl-finalen som ble avholdt tidligere i februar var Beyoncé hyret inn som hovedunderholder - og sto blant annet på scenen med jentegruppa Destiny's Child for første gang på flere år.

Men det var ikke gjenforeningen mellom Beyoncé, Kelly Rowland (32) og Michelle Williams (32) som fikk mest oppmerksomhet - det sto nemlig «Single Ladies»-stjernen for helt selv.

Iført en frekk liten skinnbody og nettingstrømper hoppet ettbarnsmoren rundt på scenen, og viste til hele verden at de overflødige kiloene som kom etter lille Blue Ivys fødsel i januar i fjor for lengst har svunnet hen fra hennes trente kropp.

Til tross for hennes veltrente og velstelte ytre, ble det imidlertid tatt bilder av Beyoncé under dansingen, hvor det ser ut som om hun gjør grimaser. De havnet raskt på flere nettsider.

På vegne av Beyoncé prøvde hennes PR-folk å få dem fjernet. Men når Super Bowl kringkastes til millioner av mennesker verden over, skal det nok godt gjøres å få slettet bildene fra omverdenen.

Nå har også flere nettbrukere startet hobbyen med å gjøre narr av Beyoncé ved å manipulere Super Bowl-grimasene hennes inn andre bilder. Og nå mobbes hun av flere nettsider som blant annet The Chive, som har laget en stor bildekarusell av de mange «tullebildene» som har blitt lagt ut på nettet.

- Internett tar ikke hensyn til Beyoncés følelser rundt de uflatterende bildene, sier blogger Bob fra The Chieve.

Beyoncé har foreløpig ikke kommentert de nye bildene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer