PAR: Det var under en reise til den franske rivieraen, at Jay-Z tok mot til seg og gikk ned på kne. Her er de to foreviget på en tidligere ferie. Foto: Stella Pictures
PAR: Det var under en reise til den franske rivieraen, at Jay-Z tok mot til seg og gikk ned på kne. Her er de to foreviget på en tidligere ferie. Foto: Stella PicturesVis mer

Beyoncé Knowles blir brud

Må bryllupgjestene ha på seg hulaskjørt og blomsterkranser?

SEHER.NO: Det var under en luksusreise til den franske rivieraen i slutten av mai at artist og skuespiller Beyoncé Knowles (25) sa ja til sin kjære Jay-Z (37).

Ifølge Ananova gikk rap-mogulen - som nylig ble kåret til en av verdens styggeste menn - ned på kne, og garanterte henne "den største ringen du klarer å få på fingeren din"!

Ifølge nettstedet skal bryllupet finne sted på Hawaii senere i år...

- Dette kommer til å bli hiphop-bryllupet som får alle andre hiphop-brylluper til å blekne, forteller en venn av paret til News of the World.

- Jeg vil gifte meg, og jeg ønsker meg virkelig en familie. I en perfekt verden ville jeg hatt to gutter og ei jente, uttalte Knowles nylig.

- Du finner ut om han elsker deg ved å se på måten han behandler deg og respekterer deg. Meg og Jay respekterer hverandre...

Tidligere har ryktene gått om at det ville bli et karibisk bryllup på de to, så helt sikre kan vi ikke være denne gangen heller.

Men dukker den enorme diamantringen opp på Knowles' finger, får du selvsagt vite det først på Seher.no.

LES OGSÅ: Beyoncé og Jay-Z er verdens mest sexy par