Beyoncé:

Beyoncé kledde opp datteren i kjole verdt over 200 000

Under premieren på den nye «Skjønnheten og udyret»-filmen dukket den lille femåringen opp i rådyr designerkjole. 

BERØMTE FORELDRE: Blue Ivy (5) er stadig med foreldrene sine på arrangementer. Her sitter hun på pappa Jay Z sitt fang under årets Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix. 
BERØMTE FORELDRE: Blue Ivy (5) er stadig med foreldrene sine på arrangementer. Her sitter hun på pappa Jay Z sitt fang under årets Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den amerikanske popdronningen Beyoncé Knowles (35) er kjent for å være glad i luksusdesign, og forrige måned dukket hun opp på en basketkamp i New Orleans i svindyrt luksusantrekk.

MOR OG DATTER: Blue Ivys kjole matchet mamma Beyoncés grønne, fotside kjole. Foto: NTB Scanpix. 
MOR OG DATTER: Blue Ivys kjole matchet mamma Beyoncés grønne, fotside kjole. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Det ser imidlertid ut til at stjernen ikke har tenkt til å legge fra seg sine dyre vaner, til tross for at hun venter tvillinger.

Kler opp datteren i rådyrt design

Også Blue Ivy (5) som artisten har sammen med ektemannen Jay Z, nyter godt av foreldrenes karrierer.

Den lille jenta ble nemlig observert i en Gucci-kjole til en verdi av omtrent 222 000 norske kroner.

Det var i anledning premieren på den nye «Skjønnheten og udyret»-filmen at den lille 5-åringen spaserte rundt i den kostbare kjolen.

Den verdensberømte familien stakk angivelig bare en tur innom El Capital Theatre i Hollywood, men klarte likevel å kaste glans fra seg. Dette skriver Daily Mail.

Beyoncé og hennes datter ankom premieren i matchende grønne kjoler, og Ivy posterte smilende ved siden av moren for bilder.

BASKETBALLKAMP: Beyoncé dukket opp på basketballkamp iført Gucci fra topp til tå. Foto: NTB Scanpix. 
BASKETBALLKAMP: Beyoncé dukket opp på basketballkamp iført Gucci fra topp til tå. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Kjendisbarn med designerklær

Blue Ivy er imidlertid ikke det eneste kjendisbarnet som kles opp i rådyre merkeklær. Også barna til Victoria (42) og David Becham (41) sprader rundt i designerklær verdt flere tusen kroner.

Deres datter, Harper Beckham (5) ble nylig observert med en «Yona»-veske fra merket Goyard, til en verdi av omlag 19 000 norske kroner.

BLID: Det er ikke noe i veien for at Harper Beckham skal smile fra øre til øre. Her er nemlig femåringen med sin designerveske til 19 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix / Splash News
BLID: Det er ikke noe i veien for at Harper Beckham skal smile fra øre til øre. Her er nemlig femåringen med sin designerveske til 19 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Femåringen spaserte også rundt i lærstøvletter fra Gucci som koster i underkant av 2500 kroner, ifølge Daily Mail.

Det var under Victorias moteshow under New York Fashion Week i februar at den berømte familien vakte oppsikt.

Harper var nemlig ikke den eneste i Beckham-familien som var kledd i designerklær.

Hennes tre eldre brødre, Brooklyn (17), Romeo (14) og Cruz (11) stilte nemlig også opp i antrekk verdt flere tusen kroner, ifølge avisen.

Moteinteresserte Victoria har ikke lagt skjul på at hun gledet seg over å bli mamma til en jente, og kler i dag datteren opp i svindyre designerklær.

Venter tvillinger

For litt over en måned siden ble det kjent at Beyoncé og Jay Z venter tvillinger. Dette delte paret selv på stjernens Instagram-profil.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters, skrev «Lemonade»-sangeren under bildet.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Det vordende paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy.

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Rihanna stjal showet på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer