SUKSESSRIK: Magnhild Sundland røyk ut av «Love Island» etter bare ei uke. Karrieremessig har hun imidlertid gjort stor suksess. Foto: NTB scanpix / Marie Røssland
SUKSESSRIK: Magnhild Sundland røyk ut av «Love Island» etter bare ei uke. Karrieremessig har hun imidlertid gjort stor suksess. Foto: NTB scanpix / Marie Røssland Vis mer

«Love Island» Norge:

Beyoncé kjøpte «Love Island»-Magnhilds design

- Ble veldig stolt og glad.

Publisert

Magnhild Sundland (29) var håpefull da hun jaktet kjærligheten i «Love Island», et realityprogram som sendes sju dager i uka på TV3.

Der imponerte hun flere av de mannlige deltakerne med sin interesse for trening og sin selvsikre framtoning, men måtte dessverre legge «Love Island»-drømmen på hylla da hun ble stemt ut i søndagens episode.

I tillegg til å vie hverdagen sin til å ta vare på kropp og helse, eier 29-åringen også sin egen kleskolleksjon med treningstøy.

Dette var en idé hun fikk etter å ha jobbet flere år innen motebransjen og som treningsinstruktør. Det var i sistnevnte jobb hun fant inspirasjonen.

- Jeg har kombinert mine to lidenskaper, som er trening og mote. Jeg startet det etter å ha jobbet et par år i treningsbransjen og daglig så hva folk hadde på seg på trening. Da ble jeg inspirert til å lage treningsklær, forteller hun til Dagbladet.

Merket hennes heter Faser, og selges via en nettbutikk. Merket ble opprettet i 2014, etter at Sundland hadde jobbet gratis som praktikant for flere klesdesignere i utlandet.

Etter at trønderen hadde fullført videregående skole, flyttet hun til USA for å leve ut drømmen. I Miami tok hun en bachelorgrad innen motedesign, noe som åpnet flere dører for henne.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

Solgt til superstjernene

Siden den gang har hun hatt flere ulønnede praksisjobber i utlandet, blant annet i Miami, Paris, København og London.

STORT ØYEBLIKK: Sangstjerna Beyoncé delte dette bildet på Twitter, ikledd en t-skjorte Magnhild designet. Foto: Skjermdump / Twitter
STORT ØYEBLIKK: Sangstjerna Beyoncé delte dette bildet på Twitter, ikledd en t-skjorte Magnhild designet. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

I den britiske hovedstaden jobbet Sundland blant annet for klesmerket B-side by Walé, som lager streetwear-tøy for både menn og kvinner.

Her fikk hun virkelig utløp for sin kreativitet, og fikk blant annet være med på å designe klær til en ny kolleksjon for merket.

Sundland trodde ikke sine egne øyne da hun plutselig så at superstjernen Beyoncé (36) delte et bilde på Twitter iført ei T-skjorte som hun hadde designet.

- B-side by Walé hadde mange celebre kunder, så både Beyoncé og Rihanna har brukt plagg jeg har laget, sier hun, og legger til:

- Det er jo ikke klær med mitt navn, men de var designet av meg, påpeker hun.

Hun legger ikke skjul på at dette var et stort øyeblikk for henne.

- Jeg ble veldig stolt og glad. Det var en veldig artig opplevelse, sier hun.

TV-AKTUELL: Tone Damli har debutert som programleder for reality-programmet «Love Island». Til Se og Hør forteller hun at hun ikke kunne tenke seg å være deltaker, selv om hun hadde vært singel. Video: Marie Røssland Vis mer

- Viktig at han er en alfahann

Magnhild Sundland flyttet tilbake til Trondheim etter å ha bodd flere år i utlandet. Etter flere mislykkede forhold, håpet hun å finne lykken i «Love Island».

Ifølge TV3 er konseptet «et datingprogram hvor utvalgte kvinner og menn bor sammen i en luksuriøs villa. Målet er å finne kjærligheten».

Overfor Dagblader fortalte den beinharde trønderen at hun ikke kan falle for hvem som helst. Det viktigste er at hun finner en mann som takler en tøff kvinne.

- Det er viktig at han er en alfahann, som tar styringen og kan sette meg på plass. Jeg er ganske mye kvinnfolk, så jeg trenger en som kan takle meg, sa hun i forkant av innspillingen.

Innspillingen av «Love Island» foregår i en villa like utenfor Las Palmas, og sendes på TV3 sju dager i uka i seks uker.

Seerne vil hele veien ha innvirkning på hva som vil skje i kjærlighetsvillaen, via en app. Det er også seerne som avgjør hvilket par som til slutt vinner og skal dele en pengepremie på en halv million kroner mellom seg.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor de forsvant fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer