Kim Kardashian:

- Beyoncé kan ikke fordra Kim

Forholdet mellom de to hip hop-fruene skal være alt annet enn godt.

KOMMER IKKE OVERENS: De er blitt fotografert sammen flere ganger, men ifølge flere kilder er forholdet mellom Beyoncé og Kim Kardashian svært dårlig. Foto: NTB scanpix
KOMMER IKKE OVERENS: De er blitt fotografert sammen flere ganger, men ifølge flere kilder er forholdet mellom Beyoncé og Kim Kardashian svært dårlig. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har aldri vært noen hemmelighet at Kim Kardashian West (37) og Beyoncé Knowles (36) ikke akkurat er bestevenner. Likevel har de møtt hverandre flere ganger, gjerne på store arrangementer, på grunn av forholdet til mennene deres.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Mens Bey er gift med rapper Jay Z (47), er Kim gift med skandalemaker Kanye West (40). De to rapperne har samarbeidet ved flere anledninger, og selv om de enkelte ganger har havnet i konflikt med hverandre, kan forholdet deres sees på som en ekte hip hop-«bromance».

De to fruene har derimot aldri kommet ordentlig overens. Det hevder en kilde overfor Hollywoodlife.

Isfront

- Beyoncé har aldri klikket med Kim. Hun verken liker eller respekter henne, og det har hun heller aldri gjort. Selv ikke før Kim møtte Kanye, hevder kilden overfor nettstedet.

Det skal være Kims vei til berømmelse som har vært problemet. «Formation»-sangeren er ikke fan av reality-TV, der Kim og hele hennes familie har tjent millioner av dollar. «Keeping Up With The Kardashians» har gått på TV i over ti år, og har millioner av seere.

IKKE GODE VENNER: Selv om Kim Kardashian og Beyoncè tilsynelatende så ut til å være en del sammen etter at Kim ble sammen med Kanye, er de to ikke særlig gode venner. Foto: NTB Scanpix
IKKE GODE VENNER: Selv om Kim Kardashian og Beyoncè tilsynelatende så ut til å være en del sammen etter at Kim ble sammen med Kanye, er de to ikke særlig gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Beyoncé tror at Kim gjør alt for berømmelse. Hun føler rett og slett at de er to helt forskjellige mennesker uten noe som helst til felles. Hun er alltid høflig når hun møter Kim, men man kan se at hun tvinger seg selv til det. Det er ikke noe varmt eller genuint når de to prater sammen, hevder kilder overfor nettstedet.

Kim og Beyoncé møtte hverandre sist denne uken, i det ekstravagante bryllupet til tennisproffen Serena Williams. Den 16. november giftet hun seg med Alexis Ohanian, og flere verdenskjente stjerner var til stede under vielsen.

Det er derimot ikke kjent hvorvidt Kim går inne med samme følelser som popstjernen. Tidligere i år ble det kjent at Kim gjerne ville gjøre som sangeren, da det ble kjent at hun og Jay Z ventet tvillinger.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Fikk Kim til å gråte

I 2012 røk de to superstjernene også i munnhoggeri med hverandre, da de oppholdt seg sammen i VIP-området til musikkfestivalen «Budweiser Made in America».

Kim skal ifølge øyenvitner ha benyttet anledningen til å smiske med Ron Howard - kjent for blant annet filmene «Apollo 13» og «A Beautiful Mind»- og prøvd å gjøre alt hun kunne for å få være med i en kommende film. Det likte Beyoncé svært dårlig.

KOMPISER: Kanye West og Jay Z skal ha hatt sine problemer, men er likevel kjent som to av musikkbransjens beste kompiser. Her er de på BET-utdelingen i 2012. De har blant annet gitt ut albumet «Watch The Throne» sammen, og turnerte med det. Turneen var innom Norge. Foto: NTB scanpix
KOMPISER: Kanye West og Jay Z skal ha hatt sine problemer, men er likevel kjent som to av musikkbransjens beste kompiser. Her er de på BET-utdelingen i 2012. De har blant annet gitt ut albumet «Watch The Throne» sammen, og turnerte med det. Turneen var innom Norge. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun trakk Kim til side og sa at denne dagen dreide seg ikke om henne, men om Jay Z, festivalen han har vært med å planlegge og at det er andre stjerner enn henne som fortjener oppmerksomhet, sa en kilde til Radaronline.com.

Jay, som egentlig heter Sean Carter, skal ifølge øyenvitnet ha bedt Beyoncé holde en god tone med Kim, siden hun på tidspunktet var kjæresten til Kanye, i et forsøk på å roe ned krangelen. Ifølge Radaronline.com skal imidlertid Kim ha nektet å høre på unnskyldninger, og ha kastet seg gråtende på telefonen til sin mor, Kris Jenner.

- Hun sa til moren at hun følte seg urettferdig behandlet. Hun er ikke vant til ikke å få viljen sin.

Avslørte grunnen til navnevalget

Det var i begynnelsen av juni at stjerneparet Beyoncé (35) og Jay Z (47) kunne juble over dobbel lykke, da de ønsket tvillingene Rumi og Sir velkommen.

De to artistene, som har datteren Blue Ivy (5) fra tidligere, avslørte fødselen på «Lemonade»-artistens Instagram-profil med imponerende bilde av stjernen og de nyfødte tvillingene.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

I høst valgte den stolte trebarnsfaren å avsløre hvorfor de valgte navnene Sir og Rumi til sine nye øyenstener.

- Rumi er vår favorittpoet, så det var navnet for datteren vår, sa han i et intervju med Rap Radar, ifølge People.

Videre la ikke stjernen skjul på at han var stolt da de to nyfødte kom til verden, og at sønnen deres Sir kom ut som en mann da han ble født.

- Sir var som en mann som kom ut av gaten. Han bærer seg selv slik. Han kom bare ut som Sir, sa den stolte pappaen.

LES OGSÅ: - Jeg har vært singel helt siden jeg var 19

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer