- Beyoncé jukset under nasjonalsangen

Superstjernen avslørt etter opptredenen for Barack Obama. Se video!

IKKE EKTE VARE: Popstjernen Beyoncé latet som at hun sang nasjonalsangen, og det som kom ut av høyttalerne var en forhåndsinnspilt versjon.  Foto: All Over Press
IKKE EKTE VARE: Popstjernen Beyoncé latet som at hun sang nasjonalsangen, og det som kom ut av høyttalerne var en forhåndsinnspilt versjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyoncé Knowles (31) skapte magisk stemning da hun sang ”The Star-Spangled Banner” under president Barack Obamas (51) innsettelse i Washington, D.C mandag.

Nå viser det seg at millioner ble lurt trill rundt – superstjernen skal nemlig ha mimet til en forhåndsinnspilt versjon av nasjonalsangen.

Beyoncé har blitt avslørt av bandet som i siste liten ble instruert om å late som at de spilte.

– Hele opptredenen ble gjort på direkten, bortsett fra nasjonalsangen, sier Kristin DuBois i militærorkesteret til New York Times.
 
– Vi vet ikke hvorfor, Men vi ble instruert om å gjøre det slik. Det er ikke fordi Beyoncé ikke kan synge. Vi vet alle at Beyoncé kan synge. Og vi alle vet at the Marine Band kan spille.
 
Superstjernen har ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: BEYONCÉ GJØR SOM TONE DAMLI

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer