Beyoncé gjorde skilsmisseryktene til skamme

«Lemonade»-stjernen overrasket fra scenen under turnéåpningen sin i Miami.

TAKKET EKTEMANNEN: Da Beyoncé Knowles åpnet «Formation»-turnéen sin i Miami onsdag kveld (t.v), takket hun ektemannen Jay Z fra scenen. På bildet til høyre er stjerneparet avbildet sammen på en basketballkamp i L.A. i starten av mars. Foto: Frank Micelotta/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images/ NTB Scanpix
TAKKET EKTEMANNEN: Da Beyoncé Knowles åpnet «Formation»-turnéen sin i Miami onsdag kveld (t.v), takket hun ektemannen Jay Z fra scenen. På bildet til høyre er stjerneparet avbildet sammen på en basketballkamp i L.A. i starten av mars. Foto: Frank Micelotta/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superparet Beyoncé Knowles (34) og rapperen Jay Z (46) har måttet takle stadige bruddrykter rundt ekteskapet sitt de siste årene.

Da Beyoncé overraskende slapp albumet «Lemonade», der utroskap og ekteskapsproblemer er blant temaene, skjøt spekulasjonene om at paret har planer om å skilles fart.

De siste dagene er både artist Rita Ora (25) og designer Rachel Roy (42) blitt anklaget i sosiale medier for å ha hatt en affære med Jay Z, noe de begge har avvist. Og onsdag sørget Beyoncé selv for å gjøre bruddryktene til skamme.

Da hun holdt den første konserten i sin «Formation»-verdensturné i Miami onsdag kveld, benyttet popdivaen sjansen til å rette en spesiell hilsen til Jay Z, skriver People.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE ELSKERINNE: Popstjernen Rita Ora (t.h) har avvist at hun har hatt et sidesprang med ektemannen til Beyoncé. Her er de to sangstjernene fotografert sammen før jul i 2014. Foto: Xposure
IKKE ELSKERINNE: Popstjernen Rita Ora (t.h) har avvist at hun har hatt et sidesprang med ektemannen til Beyoncé. Her er de to sangstjernene fotografert sammen før jul i 2014. Foto: Xposure Vis mer

Takket familien

Helt mot slutten av konserten takket hun sin «vakre ektemann» fra scenen - en uttalelse som etter all sannsynlighet var rettet mot de heftige skilsmissespekulasjonene.

Ifølge Daily Mail avsluttet Beyoncé konserten med hitlåta «Halo», som hun dediserte til Jay Z:

- Til min nydelige ektemann... Jeg elsker deg så høyt, erklærte hun fra scenen.

Dette var heller ikke den eneste gangen i løpet av sceneshowet at Beyoncé brakte familien sin på bane. Ettbarnsmoren fortalte også om datteren hun har med Jay Z, sjarmtrollet Blue Ivy (4):

- Vi kjørte til sceneprøvene i dag, og hun sa: «Mamma, skal vi til jobben din?». Og det minnet meg på at jeg har drømt om denne dagen hele livet mitt, fortalte Beyoncé åpenhjertig fra scenen.

Da Blue Ivy var med Jay Z og Beyoncé på scenen under MTV Video Music Awards i 2014, sjarmerte hun også alle:

I løpet av konserten rettet Beyoncé også en takk til sin lojale fanskare, og hedret den avdøde poplegenden Prince. Prince gikk bort 57 år gammel torsdag forrige uke, og ifølge VG har kritikere påpekt at det var taktløst av popdronningen å slippe «Lemonade»-albumet to dager senere.

- Takk, Prince, for din vakre musikk, sa Beyoncé fra scenen, ifølge People.

Saken fortsetter under bildene.

KJÆRLIG HILSEN: Beyoncé snakket varmt om både datteren Blue Ivy og det nå avdøde popikonet Prince - som hun stod på scenen med under Grammy Awards i 2004 - under konserten i Miami onsdag. Foto: Xposure/ Reuters/ NTB Scanpix
KJÆRLIG HILSEN: Beyoncé snakket varmt om både datteren Blue Ivy og det nå avdøde popikonet Prince - som hun stod på scenen med under Grammy Awards i 2004 - under konserten i Miami onsdag. Foto: Xposure/ Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

Fikk støtte fra ektemannen

De siste dagene har Jay Z også blitt observert i Miami, skriver People. Tirsdag ettermiddag slappet han av med en kamerat på et hotell i byen, og mandag kveld var han til stede i kulissene mens kona øvde på konsertstedet Marlins Park.

People mener at paret tilsynelatende har det bra sammen, på tross av de megetsigende strofene på blant annet «Lemonade»-låta «Don't Hurt Yourself», der Beyoncé synger sammen med rockestjernen Jack White (40):

«This is your final warning... If you try this sh*t again, you gon' lose your wife» ('dette er din siste advarsel, hvis du prøver deg på denne dritten igjen kommer du til å miste kona di', journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT PAR: Forholdet mellom Jay Z og Beyoncé, som har vart i over et tiår, er stadig under lupen i kjendispressen. Her er de sammen på MET-gallaen i New York i mai 2015, en av parets få rød løper-opptredener det siste året. Foto: SipaUSA
PROFILERT PAR: Forholdet mellom Jay Z og Beyoncé, som har vart i over et tiår, er stadig under lupen i kjendispressen. Her er de sammen på MET-gallaen i New York i mai 2015, en av parets få rød løper-opptredener det siste året. Foto: SipaUSA Vis mer

En kilde sier til People at forholdet mellom Jay Z og Beyoncé faktisk er bedre enn på lenge:

- De var helt klart gjennom en tøff periode for et par år siden, men de kom styrket ut av det til slutt, uttaler kilden - som angivelig står stjerneparet nær.

Stjerneparet skal ha fornyet ekteskapsløftene sine høsten 2014, og Peoples kilde omtaler det valget som en slags lakmustest for forholdet deres.

- Jeg tror at de nesten ønsket å bevise for alle at de ikke kom til å gjøre det slutt, legger kilden til.

LES OGSÅ: - Dette er den nye kvinnen i Scott Disicks liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer