Beyoncé og Jay Z:

Beyoncé gjør som Mette-Marit og Haakon

Nyter late dager på luksusferie.

GJØR SOM KRONPRINSPARET: Beyoncé og Jay Z ferierer i Italia på luksusyacht. Dette har kronprinsparet gjort tidligere. Foto: NTB Scanpix
GJØR SOM KRONPRINSPARET: Beyoncé og Jay Z ferierer i Italia på luksusyacht. Dette har kronprinsparet gjort tidligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2015 skapte kronprins Haakon (45) og kronprinsesse Mette-Marit (44) enormt med overskrifter, etter at det ble kjent at de to hadde vært på luksusferie på en kjendisyacht i middelhavet.

Det ble raskt kjent at kronprinsparet og familien stakk av fra den ustabile norske sommeren for å nyte sol og sommer til sjøs i Italia.

Luksusferie

Se og Hør kunne den gang avsløre at Mette-Marit og Haakon, sammen med barna, var om bord i den luksuriøse yachten «Mia Elisa». På hjemmesiden til den enorme båten, kom det da frem at det kostet svimlende 250 000 dollar i uka å leie den, noe som tilsvarte omtrent to millioner norske kroner.

Med andre ord er dette en ferie de fleste bare kan drømme om, men i likhet med det norske kronprinsparet, har nå det verdensberømte artistparet, Jay Z (48) og Beyoncé (36), tatt med seg barna og reist på en lignende familieferie i Italia.

De to artistene ser ut til å storkose seg om bord på båten sammen med sine tre barn, Blue Ivy (6), Rumi og Sir (1).

Det er foreløpig ukjent om det verdensberømte paret ferierer på samme yacht som det norske kronprinsparet gjorde for tre år siden.

Saken fortsetter under bildet.

LUKSUS: På «Mia Elise» var det god plass til kronprinsfamilien. Foto: Utleiebrosjyre
LUKSUS: På «Mia Elise» var det god plass til kronprinsfamilien. Foto: Utleiebrosjyre Vis mer

Til tross for at de til stadighet deler bilder av sin seks år gamle datter, har derimot stjerneparet vernet godt om tvillingene. Likevel er det mulig å se hvordan de søte ettåringene koser seg i Middelhavet med resten av familien.

Da Haakon og Mette-Marit var på en lignende ferie for tre år siden, kunne Se og Hør avsløre at kronprinsparet, sammen med Marius Borg Høiby (21), ble igjen i Italia etter bryllupet til Monacos prinsesse Carolines (61) sønn, Pierre Casiraghi (30).

Også Hollywood-skuespiller Salma Hayek (51) og hennes styrtrike ektemann Fancois-Henri Pinault (56) har feriert om bord på den eksklusive båten.

Kjærlighetsferie

En ferie av dette slaget er ikke bare bare for lommeboka, men Beyoncé og Jay Z har ved flere anledninger vist at de har råd til slike ferier. I 2016 dro nemlig paret på kjærlighetsferie etter at diverse bruddrykter hadde florert.

Paret kommenterte bruddryktene med kryptiske meldinger, og Beyoncé indirekte avviste spekulasjonene ved å rose ektemannen fra scenen.

Sammen med datteren Blue Ivy reiste de to i ettertid til Hawaii for å ta en pust i bakken og nyte hverandres selskap.

Popdivaen la ut flere bilder på sin hjemmeside, som tydelig viste familieidyllen. På bildene satt Beyoncé og ektemannen side om side på stranden og så på bølgene, mens Blue Ivy lekte i sanden. På et annet bilde kysset ekteparet hverandre - et bilde rapperen også har delt på Instagram.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Graviditetsrykter

Siden den gang har paret altså blitt trebarnsforeldre, og i etterkant har det også flere ganger blitt spekulert i om de nå venter sitt fjerde barn.

Ryktemølla begynte å gå etter at det verdensberømte ekteparet sto på scenen sammen i Roma, skrev US Magazine.

Ifølge nettstedet skulle gravidryktene ha grobunn i en spesiell manøver Beyoncé gjorde på scenen. Dette, sammen med det som påstås å være en synlig babykul, har fått flere til å konkludere.

- Beyoncé er faktisk gravid igjen, og blir snart firebarnsmor. Wow, skrev en fan på Twitter, sammen med et videoklipp fra den aktuelle konserten.

I de tilsvarende videoklippene som florerer på mikrobloggnettstedet kan en tydelig se at trebarnsmoren stryker hånden over magen og smiler til publikum.

Dette gjorde hun også, riktignok med et tydeligere budskap, før Blue Ivy kom til verden i 2012.

LES OGSÅ: - Du skulle tøffe deg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer