- Beyoncé er gravid

Nettsted hevder de har «bunnsolide kilder» på nyheten.

VENTER BARN?: Beyoncé og Jay-Z under Grammy-utdelingen 21. januar. Nå skal de ifølge nettstedet Mediatakeout, bli foreldre.  Foto: All Over Press
VENTER BARN?: Beyoncé og Jay-Z under Grammy-utdelingen 21. januar. Nå skal de ifølge nettstedet Mediatakeout, bli foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Er Beyoncé Knowles (28) gravid? Det hevder i hvert all nettstedet Mediatakeout.com.

Kjendisnettstedet hevder at de har en «bunnsolid kilde» som opplyser at Beyoncé og ektemannen Jay-Z (40) venter deres første barn sammen.

- Ifølge vår kilde har Beyonce det bra og hun hviler (for øyeblikket), men hun er ventet å fortsette å jobbe gjennom graviditeten. Vi blir også fortalt at Jay-Z er ekstremt glad over å få sitt første barn med Beyonce, skriver nettstedet.
 
Allerede har også en del større nettsider plukket opp nyheten, men så langt har ikke paret selv kommentert ryktene og det er derfor fortsatt grunn til å stille spørmål med om nyheten stemmer.

Superparet giftet seg 4. april 2008, og i januar snakket Beyoncé om sitt ønske om å få barn.

- Jeg vil definitivt ha barn, men jeg vet fra nevøen min at det er mye jobb. Jeg håper de tingene skjer helt naturlig. Jeg har fremdeles ikke hatt tid til å slappe av, sa Beyoncé i et intervju med Allure Magazine.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Beyoncé fikk en lillebror