Beyoncé og Jay Z:

- Beyoncé er gravid igjen

Internett spekulerer på ny familieforøkelse etter konsertmanøver.

BLIR DE FIREBARNSFORELDRE?: Internett spekulerer heftig på om Beyoncé og Jay Z venter sitt fjerde barn. Her sammen på scenen i Manchester forrige måned. Foto: NTB Scanpix
BLIR DE FIREBARNSFORELDRE?: Internett spekulerer heftig på om Beyoncé og Jay Z venter sitt fjerde barn. Her sammen på scenen i Manchester forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det bare er gått et år siden stjerneparet Beyoncé (36) og Jay Z (48) ble foreldre til tvillingene Rumi og Sir Carter (1), har fansen allerede begynt å spekulere på hvorvidt en ytterligere familieforøkelse er i emning.

Ryktemølla begynte å spinne etter at det verdensberømte ekteparet, som også har datteren Blue Ivy (6), sto på scenen sammen i Roma søndag. Det skriver US Magazine.

Ifølge nettstedet skal gravidryktene ha grobunn i en spesiell manøver Beyoncé gjorde på scenen. Dette, sammen med det som påstås å være en synlig babykul, har fått flere til å konkludere.

Gjentok spesiell bevegelse

- Beyoncé er faktisk gravid igjen, og blir snart firebarnsmor. Wow, skriver en fan på Twitter, sammen med et videoklipp fra den aktuelle konserten.

I de tilsvarende videoklippene som florerer på mikrobloggnettstedet kan en tydelig se at trebarnsmoren stryker hånden over magen og smiler til publikum.

Dette gjorde hun også, riktignok med et tydeligere budskap, før Blue Ivy kom til verden i 2012.

Den gang avslørte like greit Beyoncé sin første graviditet fra scenen, ved å stryke over sin voksende babymage og erklære følgende:

- Jeg har en overraskelse til dere.

Denne gang var popdronningen derimot taus om en eventuell familieforøkelse. Likevel tror altså internett at 36-åringen hintet om nettopp en fjerde graviditet.

Det er riktignok ikke alle som er like positive til rykteflommen. En bruker på Twitter skriver blant annet dette:

- Enten er hun gravid, eller så har hun bare spist en stor lunsj. Jeg håper hun har spist en stor lunsj.

Andre er igjen kritiske til at gravidryktet i det hele tatt har fått bein å gå på:

Fellesturné

Beyoncé og Jay Z er for tiden på europaturné sammen, og var blant annet innom København tidligere i sommer. Samtidig har det populære musikk-ekteparet sluppet fellesalbumet «Everything is Love» - helt uten forvarsel - som sitt første albumsamarbeid noensinne.

Stjerneparet passer på å kombinere sceneopptredenene med litt ferie, og ble observert i avslappede omgivelser på en yatch i Italia dagen før Roma-konserten.

Også eldstedatteren Blue Ivy var til stede, mens tvillingene glimret med sitt fravær.

Den verdenskjente familien har også vært innom Frankrike under sitt europabesøk, der både Alexandra Joner (28) og Marte Krogh (43) fikk et overraskende møte med Beyoncé og Jay Z.

- Jeg tenkte «Oi, det er jo Jay Z og kidden», og rett etterpå kom Beyoncé også, fortalte Joner til Se og Hør, som traff stjerneparet på en restaurant.

ALENETID: Beyoncé og Jay Z avbildet sammen i Como, nord for Milano, i helgen. Foto. NTB Scanpix
ALENETID: Beyoncé og Jay Z avbildet sammen i Como, nord for Milano, i helgen. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé viste fram tvillingene for første gang i juli i fjor, pakket inn i et overdådig Instagram-bilde.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger, skrev paret den gangen.

Bildet fikk over 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard var rekordhøyt og satte ny Instagram-rekord.

Saken fortsetter under.

Stålkontroll

Det er kanskje ingen hemmelighet at Beyoncé vet hvordan hun skal kontrollere sitt eget image.

Hun gjør sjelden intervjuer, og hvis hun først har noe på hjertet stiller hun seg enten på scenen foran tusenvis av fans, eller legger ut et bilde på Instagram.

I en dokumentar fra februar, «When Beyoncé Met Jay-Z,» som ble vist i England, avslørte psykolog Diane Youdale hvordan Beyoncé alltid er kalkulerende og har sin helt spesielle rutine på hvordan, og hvor mye, hun vil avsløre for offentligheten.

Ifølge Daily Mail fortalte psykologen at den ene tingen Beyoncé alltid vil servere oss fra scenen er illusjonen om «perfeksjon.»

Beyoncé har tidligere vekket oppsikt for sin rådyre stil, og tidligere i år avslørte en representant at selv Blue Ivy har både egen stylist og personlig shopper.

LES OGSÅ: Viser frem sin veltrente kropp

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer