Beyoncé elsker nordmann

For øyeblikket er det norske Reinert K. Olsen som er mest ettertraktet i USA...

POPULÆR: Ray Kay nyter stor suksess i USA... Foto: All Over Press
POPULÆR: Ray Kay nyter stor suksess i USA... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Ray Kay (28), eller Reinert K. Olsen som han egentlig heter, er en av USAs mest populære musikkvideoregissører. Nå skal han jobbe med alle guttas drømmedame, Beyoncé, skriver Dagbladet.


- Det er utrolig morsomt å få jobbe med Beyoncè igjen, sier han til avisen.


Videoen han skal regissere er til låta "Freakum Dress" fra Beyoncés album "B'day", som lenge har ligget på toppen av salgslistene i USA og resten av verden.


- Hovedscenen skal være en catwalk der hun og danserne viser frem noen metalliske kjoler, som moren til Beyoncé skal fikse, sier Olsen.


LES OGSÅ: Stordalens kjæreste blir modell


Og Ray Kay har etter hvert fått en imponerende CV. Nordmannen har blant annet jobbet med Christina Millian, Stacie Orico og Destiny's Child, og han legger ikke skjul på at han senere kan nyte godt av suksessen han opplever om dagen...


- Det var et gjennombrudd for meg, og et stort steg opp. Nå har jeg et navn her borte, og har fått en god del anerkjennelse for det jeg har gjort, sier han til Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer