<strong>EGENDESIGN:</strong> Beyoncé og moren Tina var nylig i London for å promotere klemerket deres House of Deveron. Her er den vakre artisten gravid og iført egendesign. Foto: All Over Press
EGENDESIGN: Beyoncé og moren Tina var nylig i London for å promotere klemerket deres House of Deveron. Her er den vakre artisten gravid og iført egendesign. Foto: All Over Press Vis mer

Beyoncè elsker å dresse opp babymagen

Den kommende mammaen ser ikke på den voksende magen som noen fashion-hindring.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den gravide superstjernen Beyoncè Knowles (30) ser ikke på babymagen som noe hinder for å være med på klesmotene.

- Jeg har det så gøy nå som graviditeten har blitt kjent! Det var vanskelig å holde det skjult, men nå kan jeg endelig vise verden hvor stolt og entusiastisk jeg er, fortalte den vakre artisten til CNN UK da hun tidligere denne måneden var i London for å promotere klesmerket House of Dereon som hun har sammen med moren Tina Knowles. 

Selv om ikke klesmerket deres har noen egen graviditetskolleksjon enda, kan Beyoncé fremdeles bruke mange av klærne før magen blir enda større.

- Vi har ingen spesifikke klær for gravide, men det jeg har på meg nå er fra kolleksjonen vår, så det finnes noen plagg jeg fremdeles kan «rock»!, fortalte hun i intervjuet.

Kjønnet på den lille vil ikke den flotte artisten foreløpig ikke avsløre. Se det første intervjuet med Beyoncé etter at graviditeten ble kjent her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kvittet seg med babyvekten på fem måneder 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer