- Beyoncé ble avslørt av sine egne gardiner

Superstjernen var neppe forberedt på det som skjedde, da hun la ut et sexy bilde av seg selv på nettet.

SUPERPAR: Beyoncé er gift med hip-hop stjernen Jay Z. Foreløpig har paret ikke kommentert anklagene om bildejuks. Foto: All Over Press
SUPERPAR: Beyoncé er gift med hip-hop stjernen Jay Z. Foreløpig har paret ikke kommentert anklagene om bildejuks. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Beyoncé Knowles ble i april beskyldt for å ha manipulert feriebilder av seg selv, som hun la ut på sin Instagram-side på nettet.

Nå svirrer beskyldningene igjen, etter at «Halo»-sangerinnen la ut bilde av seg selv i et tettsittende antrekk på sin side hos nettstedet Tumblr.

Detaljen som har satt i gang ryktene om bildemanipulering på nytt er den delen av gardinene i  bakgrunnen som er rundt Beyoncés midje og hofter.

- Måten gardinene bøyer seg inn på, tyder på at de er endret i Photoshop. Slikt er vanlig når man har brukt programmer til å fikse på kroppen på et bilde, skriver nettsiden BuzzFeed.

Bildet har siden blitt fjernet fra artistens Tumblr-side.

Se bildet her!

Også mange fans har lagt merke til det spesielle bildet, og langer nå ut mot Beyoncé fordi hun ofte lager tekster som hyller naturlige kvinner.

«Hun tjener millioner av pund på sangene sine, men fortsetter likevel å photoshoppe bildene sine. Det er derfor jeg ikke er en fan, sier Twitter-brukeren Sarah Hill.

Beyoncé har ikke kommentert ryktene, men tidligere har det vært kjent at hun stiller svært strenge krav til hva slags bilder av henne som kommer ut i offentligheten.

SKAPTE RYKTER: I april førte dette bildet av Beyoncé på ferie til spekulasjoner om at hun hadde gjort lårene sine tynnere. Foto: Fame Flynet
SKAPTE RYKTER: I april førte dette bildet av Beyoncé på ferie til spekulasjoner om at hun hadde gjort lårene sine tynnere. Foto: Fame Flynet Vis mer

Føe hun la ut på turné i 2013 krede hun at hun skulle godkjenne alle bilder som ble tatt av henne.

«Fotografer har ingen adgang til konserten, og bildene vi får se skal være godkjent av Beyoncé», skrev den britiske avisen Daily Mirror.

En av grunnene skal være at Beyoncé ble gjenstand for mye harselas på nettet, etter at uflatterende bilder av henne fra scenen  begynte å sirkulere tidligere samme år.

LES OGSÅ: Dette krever Beyoncé før hun går på scenen