Beviset som kan avsløre Kardashian-ranerne

Skal ha funnet smykke i nærheten av Paris-leiligheten.

FANT BEVIS: I nærheten av luksusleiligheten Kim Kardashian ble ranet i, har politiet nå funnet bevis som kan vise seg å være viktige.  Foto: NTB scanpix
FANT BEVIS: I nærheten av luksusleiligheten Kim Kardashian ble ranet i, har politiet nå funnet bevis som kan vise seg å være viktige. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Natt til mandag opplevde TV-stjernen Kim Kardashian (35) å bli ranet i Paris, da fem bevæånede menn overfalte henne og tok med seg smykker til ev verdi av rundt 90 millioner norske kroner.

Kim bodde i en lukusleilighet på Hotel de Pourtalés, og ble bundet og lagt i badekaret da ranerne overrumplet henne. Realitystjernen kom seg levende ut av det hele og har holdt en lav profil siden det brutale ranet skjedde.

Politiet i Paris har etterforsket saken denne uken, og det er mange spørsmål å nøste opp i. Nå kan det imidlertid hende at de har funnet et viktig bevis i saken.

Fant smykke 

Ifølge Mirror mistenker nå politiet at ranerne har hatt en mann på innsiden av hotellet. Det er likevel ikke det som er det nye beviset.

De har nemlig funnet en edelsten utenfor hotellet, og dersom det er DNA-bevis eller fingeravtrykk på den, kan de frekke ranerne kanskje avsløres.

- Et av de stjålne smykkene ble funnet i nærheten av kvartalet, og det ble sannsynligvis mistet av ranerne. Det antyder at gjengen har begått feil fordi de var såpass pressa på tid, sier en kilde tilknyttet etterforskningen til Mail Online ifølge Mirror.

Avisen kan også avsløre at Kim og ektemannen, rapstjernen Kanye West, har ansatt egne mennesker i etterforskningen.

- De har bestemt seg for å bruke egne eksperter. Noen av dem har jobbet for verdens beste etterretningsorganisasjoner. Om noen kan komme til bunns i dette, er det dem, sier en kilde som er tett på Kim til avisen.

Lav profil

Kims ektemann, Kanye West (39), skal ha løpt av scenen under en konsert i New York da han fikk vite om dramatikken i Paris, og kort tid etter dro Kim til storbyen for å være med mannen og de to barna, North (3) og Saint (10 mnd.).

Den ellers aktive «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har hittil vært stille i sosiale medier, og hun har også holdt seg borte fra medias søkelys.

Torsdag ble hun imidlertid avbildet på vei ut av leiligheten i New York med datteren North i armene. Hun skjulte ansiktet under en caps og en stor hettegenser, og ville tydelig ikke vise seg.

RadarOnline har publisert bilder av Kim med barn, ektemann og moren Kris Jenner (60) på vei ut av et privatfly i Los Angeles. 

Ifølge nettstedet US Weekly er det nemlig hjemme i sitt eget hjem i Los Angeles hun føler seg tryggest. 

- Hun har avlyst alt for de kommende ukene og kommer ikke til å jobbe på en stund, sier en kilde.

Hun har blant annet avlyst et arrangement i Dubai den 14. oktober, der hun skulle holde et sminkekurs med sminkøren sin, Mario Dedivanovic, ifølge E! News

LES OGSÅ: - Hun fryktet hun skulle bli voldtatt