«Beverly Hills 90210»-kjekkasen blir pappa

Ian Ziering og kona får nytt tilskudd til familien.

FAMILIEKOS: Ian Ziering tok med seg sin gravide kone Erin og datteren Mia til Mr Bones Pumpkin Patch i Hollywood, for å kjøpe inn gresskar til Halloween-feiringen. Foto: All Over Press
FAMILIEKOS: Ian Ziering tok med seg sin gravide kone Erin og datteren Mia til Mr Bones Pumpkin Patch i Hollywood, for å kjøpe inn gresskar til Halloween-feiringen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han slo igjennom som tøffingen Steve Sanders i kultserien «Beverly Hills 90210» på 90-tallet, og ble raskt en av Hollywoods yndlinger.

Nå har Ian Ziering (48) slått seg til ro med kona Erin Kristine Ludwig, som han giftet seg med i 2010.

Siden har paret fått datteren Mia Loren (18 måneder), og nå venter altså han og sykerpleier-kona et nytt tilskudd til familien, skriver People.

- Å danne en familie er noe jeg alltid har drømt om, og jeg føler meg velsignet som nå venter barn nummer to - det er en drøm som går i oppfyllelse, forteller han til nettstedet.

HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Ekteparet har prøvd å forklare lille Mia at hun snart skal bli storesøster:

- Vi har sagt «baby», og så har vi pekt på Erins mage - og nå er det hun som peker på mammas mage og sier «baby», forteller den stolte faren videre.

Etter «Beverly Hills 90210»-suksessen har Ziering vært med som deltaker i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», i tillegg til små og store TV- og filmroller.

Den lille er ventet å komme i mai.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mykpornistipping for Ian Ziering?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer