Beverley Mitchell avslørte fødselen med dette søte bildet

Nå er TV-stjernen Beverley Mitchell virkelig i «Den syvende himmel».

SØTT BILDE: Med dette bildet på Instagram offentliggjorde Beverly Mitchell at hun er blitt tobarnsmor. - Kenzie er stolt over å kunne annonsere fødselen av hennes søte lillebror, Hutton, skrev hun til bildet. Foto: Instagram
SØTT BILDE: Med dette bildet på Instagram offentliggjorde Beverly Mitchell at hun er blitt tobarnsmor. - Kenzie er stolt over å kunne annonsere fødselen av hennes søte lillebror, Hutton, skrev hun til bildet. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For fem måneder siden kom skuespilleren Beverley Mitchell (34) med den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Michael Cameron ventet sitt andre barn sammen.

Lørdag 28. januar fikk paret en liten sønn, og datteren Kenzie (22 mnd) ble storesøster.

- Kenzie er stolt over å kunne annonsere fødselen av hennes søte lillebror, Hutton! Tusen takk for all kjærlighet og lykkeønskninger, skrev  «Den syvende himmel»-stjernen på Instagram tirsdag sammen med dette nydelige bildet.

Beverley og Michael giftet seg i Italia i 2008, og i april fem år senere fikk de sitt første barn.

I fjor vår åpnet hun seg om morsrollen.

- Det er definitivt en reise. Den beste reisen jeg noen gang har gjort. Det er utrolig hvordan livet plutselig forandrer seg. Man tror man har funnet ut av livet og har et bra perspektiv på ting, men så får man barn og innser at ingenting av det man tenkte tidligere betyr noe lenger, sa hun til UsWeekly.

Skuespillerens sønn, Hutton, har flere lekekamerater å løpe rundt med når han blir litt eldre.

Nylig bekreftet nemlig Mitchells «Den syvende himmel»-kollega Jessica Biel (32) at hun og Justin Timberlake venter sitt første barn sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer