Kardashian-familien:

Bevæpnet ran, kjærlighetsdrama og sykehusinnleggelse: Slik var Kardashian-familiens år

Det har ikke vært et udramatisk år for den verdenskjente reality-familien. 

MINNER: Før vi mimrer tilbake kan vi jo ta ta et lite tilbakeblikk  fra tiden før familien ble kjent for hele verden. Foto: Xposure
MINNER: Før vi mimrer tilbake kan vi jo ta ta et lite tilbakeblikk  fra tiden før familien ble kjent for hele verden. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Én ting som er sikkert, er at den verdensberømte Kardashian/Jenner-familien elsker å sjokkere - og det klarer de.

Opp-og-nedturene er mange, og i år, som i fjor, har den kjente reality-familien skapt en rekke overskrifter.

1. Kim Kardashian ble ranet

I starten av oktober ble det kjent at familiens kanskje mest berømte medlem, Kim Kardashian (36), opplevde sitt livs mareritt under et besøk i den franske hovedstaden Paris.

Mens hun oppholdt seg alene i en privat luksusleilighet i storbyen, klarte to bevæpnede menn å komme seg inn på rommet hennes.

De to maskerte mennene var ikledd jakker som lignet på politiuniformer, og de fikk med seg smykker verdt omkring 90 milloner kroner etter å ha bundet tobarnsmoren og stengt henne inne på badet, ifølge BBC.

Flere av hennes familiemedlemmer og venner har fortalt i ettertid at reality-stjerna går gjennom en svært vanskelig tid etter sjokkhendelsen.

Saken fortsetter under bildet.

RETT FØR RANET: Kim Kardashian i Paris rett før ranet. Her sammen med livvakten Pascal som fikk sparken etter hendelsen. Foto: Scanpix
RETT FØR RANET: Kim Kardashian i Paris rett før ranet. Her sammen med livvakten Pascal som fikk sparken etter hendelsen. Foto: Scanpix Vis mer

Tiden etter har Kim - som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier - holdt seg helt unna rampelyset. Ingen røde løpere og heller ingen oppdateringer i sosiale medier.

Hennes siste Instagram-oppdatering var 2. oktober - dagen før ranet skjedde. Nå venter fansen i spenning på når hun gjør comeback på bildedelingstjenesten, og om vi kjenner Kim K rett blir det antakeligvis av det spektakulære slaget.

Et slags comeback har hun for øvrig gjort. Ikke på Instagram, men i en reiselivs-video.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

2. Rob Kardashians overraskende romanse

De færreste har vel glemt sjokkbølgen som gikk gjennom Hollywood da det ble kjent at den eneste mannen i Kardashian-søskenflokken, Rob (29), hadde forelsket seg i den tidligere stripperen Blac Chyna (28).

Og det er ikke stripper-fortiden som fikk folk til å måpe. Chyna er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga (27), som hun også har sønnen King Cairo (4) med.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Tyga er kjæresten til Robs lillesøster, Kylie (19). Det hele ble altså mer komplisert da det ble kjent at Rob og Chyna hadde forlovet seg - og ventet barn sammen!

Fansen gikk amok i sosiale medier og spøkte om at Tyga nå er både far og onkel til sin egen sønn.

- Så Chyna gifter seg med Rob. Tyga dater Kylie. King Cairos mor og far blir hans tante og onkel. King Cairo er Hamlet, skrev en twitter-bruker tidligere i år.

I november kunne Rob og forloveden juble over å ha fått datteren Dream til verden, og stemningen rundt forholdet har tilsynelatende roet seg innad i familien - selv om forholdet mellom Rob og Chyna nå har tatt slutt.

😴

Et bilde publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

3. Kris Jenner havnet i bilulykke

Dramaet holdt seg heller ikke borte fra familiens overhode, «momager» Kris Jenner (61).

I august var hun nemlig involvert i en bilulykke like ved Calabasas i California.

Nettstedet US Weekly meldte at 61-åringen skal ha kjørt sin svindyre Rolls Royce på motorveien, da en annen bil kolliderte med hennes.

Det skal ha vært en passasjer i en Toyota Prius som kjørte på rødt lys, og var årsaken til at ulykken inntraff.

Saken fortsetter nedenfor.

VRAK: Bilen til Kris Jenner fikk en massiv skade etter en annen bil frontkolliderte med henne på motorveien. Foto: Splash News
VRAK: Bilen til Kris Jenner fikk en massiv skade etter en annen bil frontkolliderte med henne på motorveien. Foto: Splash News Vis mer

Den berømte forretningskvinnen, som også er hjernen bak suksess-serien «Keeping Up With the Kardashians», kom seg imidlertid unna krasjet med kun et brukket håndledd.

Hennes splitter nye bil gikk det for øvrig ikke like bra med, men allerede dagen etter skal hun ha fått en ny luksusbil levert hjem.

4. Kanye West innlagt på sykehus

22. november kom nok en sjokknyhet ut i mediene. Kanye West (39) ble lagt inn på sykehus for det som angivelig skal ha vært utmattelse. Dette førte til at han måtte ta en tidlig juleferie og avlyse alle konserter ut året.

FARGET HÅRET: Etter at Kanye kom ut fra sykehuset valgte han å farge håret blondt. Foto: Scanpix
FARGET HÅRET: Etter at Kanye kom ut fra sykehuset valgte han å farge håret blondt. Foto: Scanpix Vis mer

- Han er utslitt. Han er veldig trøtt. Han har vært på en tøff turné, så han trenger bare litt hvile, sa Kris Jenner til TV-programmet Extra like etter innleggelsen.

Siden innleggelsen har det vært spekulert i øst og vest om hva som kan ha skjedd. Mens musikkbransjen tror penger er årsaken til det hele, forteller kilder at svigermor Kris Jenner selv kan ha utløst utbruddet som førte til innleggelse.

Kanye West ble lagt inn på samme sykehus som Britney Spears havnet på i sin tid når hun brøt sammen. Der lå han i ni dager før han ble skrevet ut.

5. Av-og-på romansen mellom Scott og Kourtney

Siden realityserien «Keeping up with The Kardashians» startet opp i oktober 2007 har vi kunnet følge av-og-på romansen mellom Scott Disick (33) og Kourtney Kardashian (37).

Det har vært mange krangler og tårer, men duoen har alltid funnet tilbake til hverandre. I fjor sommer brøt de to imidlertid med hverandre nok en gang, og grunnen skal ha vært den samme som alltid: Scotts utsvevende partyliv.

KOBLET TIL YNGRE MENN: Mellom pausen til Scott og Kourtney har Kourtney datet flere menn. Blant annet popstjernen Justin Bieber. Foto: Xposure
KOBLET TIL YNGRE MENN: Mellom pausen til Scott og Kourtney har Kourtney datet flere menn. Blant annet popstjernen Justin Bieber. Foto: Xposure Vis mer

«Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten», skrev TMZ.com i juli 2015.

Siden bruddet har Kourtney vært koblet til Justin Bieber og en 14 år yngre mann. Men i høst så det derimot ut til at hun og Scott nok en gang har funnet tilbake til hverandre.

I denne sesongen av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» har man sett at Kourtney og Scott har hengt mer og mer sammen, og det kan virke som dette har vært med på å helbrede den ødelagte romansen mellom dem.

Men i november kunne kilder bekrefte at duoen nok en gang hadde blitt et par. Kilden fortalte nemlig at duoen hadde flyttet sammen igjen, og at de virker «veldig lykkelige» sammen.

SAMMEN IGJEN: Etter utallige brudd er Scott og Kourtney endelig sammen igjen. Foto: Scanpix
SAMMEN IGJEN: Etter utallige brudd er Scott og Kourtney endelig sammen igjen. Foto: Scanpix Vis mer

6. Drama mellom Kanye og Taylor

Helt siden 2009 har det vært en noe anstrengt tone mellom Taylor Swift (26) og Kanye West (39), etter at han stormet scenen da hun mottok pris på MTV Video Music Awards.

Men da Kanye i februar slapp sangen «Famous» ble det for mye for Swift. Hun hevdet nemlig at hun ikke hadde fått hele tekststrofene som omhandlet henne tilsendt.

Rapperens kone, Kim Kardashian (36), sa i et intervju med GQ at Swift godkjente tekststrofene - der West kaller henne «bitch» og sa at han fortsatt tror de vil ha sex fordi det var han som gjorde henne berømt.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Det har i 2016 vært full isfront mellom Kanye West og Taylor Swift. Foto: Reuters
ISFRONT: Det har i 2016 vært full isfront mellom Kanye West og Taylor Swift. Foto: Reuters Vis mer

I juni slapp derimot West den kontroversielle muskkvideoen til låta. Der opptrer dukker som skal forestille diverse store kjendiser - inkludert Taylor Swift - i seng med Kanye West.

I det samme intervjuet røper Kardashian at West satt på videoopptak av telefonsamtalen med Swift, ettersom han foretrekker å dokumentere alt arbeidet han gjør med et album. Dette klippet delte Kim åpent på sin offentlige Snapchat-konto kort tid etter.

Der kan man se og høre Kanye West lese opp noen av strofene for Taylor Swift over telefonen, før hun omtaler tekstlinjen om at de har sex som en «kompliment», ifølge The Hollywood Reporter.

Swift gir også uttrykk for at hun setter pris på at West ringte henne for å få teksten godkjent, og hun sier at det ikke er noe vondt blod mellom dem.

Imidlertid viser ikke klippene at West leser opp den omdiskuterte strofen «I made that bitch famous», noe som levner tvil om hvorvidt Swift godkjente eller visste om den i det hele tatt.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKERTE: Kanye West skapte overskrifter da han slapp musikkvideoen til låta «Famous». Foto: NTB scanpix
SJOKKERTE: Kanye West skapte overskrifter da han slapp musikkvideoen til låta «Famous». Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette fikk stjernen til å ta til til motmæle med et Instagram-innlegg der hun avviser på det kraftigste at hun godkjente det å bli omtalt som «bitch» i rapperens hitlåt.

- Hvor er videoen av Kanye som forteller meg at han skal kalle meg «den bitchen» i sangen hans? Den eksisterer ikke, for det skjedde aldri. Man kan ikke kontrollere noens følelsesmessige respons på å bli kalt «den bitchen» foran hele verden, skrev Swift i innlegget.

7. Khloé Kardashian søkte om skilsmisse for andre gang

Det var i 2009 Lamar Odom og Khloé Kardashian bestemte seg for å inngå ekteskap. Ekteskapet deres varte i rett under fire år før Khloé separerte seg fra 37-åringen i 2013.

I oktober 2015 havnet Lamar på sykehus etter han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, og i ukevis kjempet han for livet i koma. Dette fikk Khloé til å avlyse skilsmisseplanene for å ta vare på Lamar.

Saken fortsetter nedenfor.

LEI: Khloe Kardashian er lei av å ta vare på Lamar Odom. De to har gjort det slutt for lenge siden, men har enda ikke skrevet under på skilsmissepapirene. Nå har hun søkt om skilsmisse for andre gang. Foto: AP
LEI: Khloe Kardashian er lei av å ta vare på Lamar Odom. De to har gjort det slutt for lenge siden, men har enda ikke skrevet under på skilsmissepapirene. Nå har hun søkt om skilsmisse for andre gang. Foto: AP Vis mer

Og selv om det så ut som alt var bra mellom dem, og at de ville finne tilbake til hverandre - var ikke det tilfellet. I mai i år søkte hun om skilsmisse nok en gang.

- Khloé har vært ferdig med forholdet i lang tid. Det var hun klar over da han valgte dop og festing i stedet for livet med henne, sa en venn av TV-stjernen til RadarOnline.com.

- Hun ønsker å kutte alle bånd med Lamar, skrev nettstedet videre.

8. Kendall Jenner fikk englestatus

Realitystjernen Kendall Jenner (21) har de siste årene blitt minst like kjent som modell som halvsøsteren til Kardashian-søstrene.

De siste åra har hun gått modell for mange av de mest prestisjetunge designerne og største motehusene. Hun har også preget forsidene på de mest glansede magasinforsidene.

ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i år. Foto: REUTERS/Charles Platiau
ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i år. Foto: REUTERS/Charles Platiau Vis mer

I fjor fikk hun gå sitt aller første Victoria's Secret-show noensinne. Og i år gjorde hun sin debut som Victoria's Secret-engel på undertøysgigantens verdenskjente moteshow i Paris.

Englene har bedre vilkår som modeller for merket, og er en enda mer prestisjetung tittel enn Victoria's Secret-modell.

21-åringen virket ikke preget av anledningen da hun inntok catwalken. Først gikk hun i prangende rødt undertøy akkompagnert av røde lårhøye støvletter og store fargerike vinger.

Modellen stilte også i svart og hvitt undertøy med et par svarte vinger.

- Jeg er veldig spent. Dette er andre gang, men det er litt forskjellig fra første gang. Jeg føler jeg vet hva jeg driver med nå, men jeg er fortsatt veldig spent. Dette har vært en stor drøm for meg hele livet, sier hun til ET like før moteshowet.

9. Brudd mellom Kylie og Tyga

Siden starten av forholdet mellom reality-stjernen Kylie Jenner (19) og rapperen Tyga (27), har de vært utsatt for rykter rundt alt fra graviditet til brudd.

I mai ble det kjent at det omstridte forholdet hadde tatt slutt, og at det skal ha vært bitter stemning mellom de to stjernene.

All I want for Christmas is you .. ❄️

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Bruddnyheten kom kun dager etter at Tygas eks-forlovede Blac Chyna (28) og hennes nye forlovede Rob Kardashian (29), som er Kylies storebror, avslørte at de ventet sitt første barn sammen, datteren Dream Renee Kardashian som ble født i november.

Kilder hevdet den gang at det er situasjonen med Blac Chyna og Rob som var årsaken til at Tyga og Kylie gikk hver til sitt.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Tyga mente Kylie var falsk. I april delte nemlig Kylie og Blac bilder sammen på hver sine Snapchat-kontoer, og hevdet at det aldri hadde vært noe vondt blod mellom dem.

- Tyga mener at Kylie er falsk og fortalte henne at han ikke føler at han vet hvem hun er lenger, fortalte en kilde til RadarOnline om Kylie og Blacs forsoning.

Kilden forteller videre at Kylie angivelig skal ha lovet rapperen for over et år siden at hun aldri ville bli venn med hans eks-forlovede.

En annen avgjørende faktor kan ha vært dette med at Kylie nå er både tante og stemor til King Cairo (4), sønn av Tyga og Blac Chyna. De er nemlig sammen igjen den dag i dag.

10. Kendall avslørte angstproblemer

Selv om Kendall Jenner (21) har gjort stor suksess som modell, og som realitystjerne har hun det ikke alltid like lett.

Med de mange reisedøgnene og en stappfull timeplan, har Jenner begynt å kjenne konsekvenser i forhold til sin egen helse.Dette avslørte hun i realityserien «Keeping up with The Kardashians».

- Jeg våkner opp midt på natta og klarer ikke å bevege meg, fortalte hun, ifølge E! News.

21-åringen gikk ikke i detalj på hva som kan forårsake fenomenet, men flere spekulerte i om det kan dreie seg om søvnparalyse.

Saken fortsetter under bildet.

ANGSTPROBLEMER: Kendall Jenner har i år avslørt at hun sliter med søvn og angst i «Keeping up with The Kardashians». Foto: Xposure
ANGSTPROBLEMER: Kendall Jenner har i år avslørt at hun sliter med søvn og angst i «Keeping up with The Kardashians». Foto: Xposure Vis mer

I et videoklipp fra deres egen realityserie diskuterer supermodellen med sin mor, Kris Jenner, om de ubehagelige opplevelsene, hvorpå mora foreslår at datteren muligens sliter med angst.

- Alle sier at det ikke feiler meg noe, men jeg føler meg virkelig ikke bra, svarte 21-åringen tilbake.

Senere i episoden åpnet også storesøster Kim Kardashian seg opp for mamma Kris Jenner (61) om tilstanden.

- Kanskje det er en måte de to kan hjelpe hverandre med å takle angsten. Jeg synes vi skal finne noen de to kan snakke med, så det ikke blir større enn det allerede er, svarer Kris.

Og etter en prat med psykologen prøvde Kim å hjelpe Kendall igjen.

- Noen mennesker lever med det. Og siden det ikke er noe kur for angst, så må du ta kontroll over følelsene dine. Du må bare ta kontrollen.

Det har med andre ord vært et spennende, men dramatisk år for den verdenskjente Kardashian-familien. Hva 2017 bringer gjenstår å se...

LES OGSÅ: Kims comeback video tar av på nettet