- Beundrer Carola

Mens Grand Prix-guru Jostein Pedersen bruker mye av tiden sin til å harsellere med Carola, forsvarer Christine Gulbrandsen sin kollega.

OPERASJONER: Carola har innrømmet å ha tatt skjønnhetsoperasjoner for å holde alderen tilbake... Foto: All Over Press
OPERASJONER: Carola har innrømmet å ha tatt skjønnhetsoperasjoner for å holde alderen tilbake... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske veteranen - som deltar med låten "Evighet" - har tidligere innrømmet å ha sprøytet inn Botox for å fjerne rynkene i ansiktet. NRK-kommentator Pedersen (46) har harsellert mye med dette i Athen.Torsdag fikk han en illsint Carola (39) til å storme ut av presserommet da han spurte om hun ville telle rynkene hans. Norges Christine Gulbrandsen (20) er ikke med på Pedersens kritikk.- Jostein må få mene hva han vil, det er en fri verden. Jeg oppfatter Carola som en sympatisk person og en fantastisk sanger som jeg beundrer, sier hun til Se og Hør. Gulbrandsen vil imidlertid konsentrere seg om å forberede framførelsen av "Alvedans", istedenfor å diskutere svenskenes håp. Nå gjenstår de siste generalprøvene før lørdagens store finale - hvor Christine må innfinne seg med å være med blant favorittene. - Det er veldig positivt at så mange liker låten vår. Jeg velger å være positiv realist og skal gjøre en så god jobb som mulig, sier Christine. Hun vil gjerne slå Carola, og sikre Norge plass også i neste års finale. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer