Beundrende foreldreblikk

Lille Brooklyn jublet da pappa kom med juice og kjeks på skolen!

PAPPA: Brooklyn syns nok at pappa David er den tøffeste faren i hele verden! Foto: Stella Pictures
PAPPA: Brooklyn syns nok at pappa David er den tøffeste faren i hele verden! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For ikke mange dagene siden fortvilte superekteparet David og Victoria Beckham over sønnen Romeos epilepsi-diagnose.

- La ham være! Han har epilepsi! All den blinkingen kan starte et anfall på ham, ropte Victoria til fotografer som fotograferte henne og sønnen med blitz.

LES MER: Fortviler over diagnose!

Kort tid før diagnosen, fikk David og Victoria beskjed om at de hadde mistet en nær venn, den tidligere livvakten deres Merrick McDonald.

LES MER: Sir og Lady mistet venn.

Nå ser det ut til at stormen endelig har stilnet for paret ...

I går reiste David rett fra fotballtrening til sønnen Brooklyns skole i Madrid. Ifølge det spanske nyhetsbyrået Enfoque har ikke syvåringen vært på skolen de siste tre dagene, noe som tyder på at han har fått masse hjemmetid sammen med mamma - som bruker dagene på å ta vare på syke Romeo.

LES OGSÅ: Victoria kniper igjen!

Det var nok ekstra godt for pjokken at hans superstjerne av en pappa i går ettermiddag kom til skolen hans for å følge ham trygt hjem - selvsagt til stor beundring fra mammaene som var i ens ærend ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer