PROFILERTE FORHOLD: Filmstjernen Jennifer Aniston har hatt et turbulent kjærlighetsliv. Fredag ble det kjent at hun og ektemannen Justin Theroux (i midten) skal skilles etter to og et halvt år som gift. Foto: NTB scanpix
PROFILERTE FORHOLD: Filmstjernen Jennifer Aniston har hatt et turbulent kjærlighetsliv. Fredag ble det kjent at hun og ektemannen Justin Theroux (i midten) skal skilles etter to og et halvt år som gift. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jennifer Aniston og Justin Theroux:

- Betyr dette at Jennifer kommer til å gi Brad Pitt en ny sjanse?

Lykken brast for Jennifer Aniston - igjen.

Publisert

(Se og Hør): I 2011 ble det kjent at filmstjernen Jennifer Aniston (49) hadde fått seg ny kjæreste, den kjekke og sprudlende skuespilleren Justin Theroux (46).

De møttes først i 2008, men forelsket seg først etter å ha spilt mot hverandre i filmen «Wanderlust» tre år senere.

De tok ikke mer enn et år før Theroux gikk ned på kne, men så skulle det igjen gå tre år før paret giftet seg i all hemmelighet.

Ekteparet har delt sin lykke og kjærlighet for hverandre i flere intervjuer, så det kom nærmest som lyn fra klar himmel da de fredag bekreftet at de skal skilles etter to og et halvt år som gift.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen til nyhetsbyrået AP.

- Heldig når det gjelder kjærlighet

Kjærlighetslivet til Jennifer Aniston har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. Det startet vel hovedsakelig med ekteskapet med filmstjernen Brad Pitt (54), som varte fra 2000 til 2005.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

De var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Og det skulle ikke roe seg med det første.

For mens nyheten om bruddet fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith».

Der sto han sammen med medspiller Angelina Jolie (42).

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to motspillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med Aniston.

- Forholdet ble dømt nord og ned, og Angelina ble utpekt som syndebukken. Alle skrev om hvordan hun forførte Brad og ødela hans «perfekte» ekteskap, har programleder Marianne Jemtegård sagt til Dagbladet.

Heller ikke Aniston klarte å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

«Fight Club»-stjernen og Jolie tok fort over tronen som bransjens heteste par. «Brangelina»s lykkelige familieliv med deres seks barn ble like hyppig omtalt som Anistons jakt på å finne kjærligheten igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

I 2008 fikk Aniston nok av overskrifter om sitt «uheldige kjærlighetsliv».

- Hele denne «stakkars ensomme Jen»-greia, denne teorien om at jeg er så uheldig i kjærligheten? Jeg føler faktisk at jeg har vært utrolig heldig når det gjelder kjærlighet. Jeg er akkurat der jeg vil være, sa hun til Vogue den gang.

Profilerte forhold

Året etter skilsmissen med Pitt, ble Jennifer Aniston sammen med skuespiller Vince Vaughn (47), som hun spilte mot i filmen «The Break-Up».

Selv om forholdet ble av den kortvarige sorten, var det viktig for den nyskilte Aniston å komme seg videre.

- For meg var Vince min hjertestarter. Det var han som fikk meg tilbake til livet. Mitt første åndedrag var en stor latterkule. Det var herlig, og jeg er glad i ham. Han er som en okse i en porselens-forretning. Tiden vi hadde sammen var perfekt, akkurat det jeg trengte. Men forholdet rant litt ut i sanden, sa Aniston til Vogue en tid etter bruddet.

Saken fortsetter under bildet.

KORT ROMANSE: Jennifer Aniston møtte skuespiller Vince Vaughn da de spilte sammen i den romantiske komedien «The Break-Up» i 2006. Foto: NTB scanpix
KORT ROMANSE: Jennifer Aniston møtte skuespiller Vince Vaughn da de spilte sammen i den romantiske komedien «The Break-Up» i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Et par år senere ble Aniston sammen med artist John Mayer (40), og de hadde et kortvarig av-og-på forhold.

Mens Aniston så ut til å komme seg videre, har «Gravity»-sangeren uttalt at det var et stort tap for ham å miste Aniston.

- Jeg har aldri kommet meg over henne. Det var et av de vanskeligste periodene i livet mitt, sa han til Rolling Stone to år etter bruddet.

- Verdens heldigste

Det virket som at det endelig hadde ordnet seg for Aniston da hun fant lykken med Justin Theroux.

Hun la først øynene på ham i 2008 da hun besøkte kompisen Ben Stiller på settet til komedien «Tropic Thunder». Hun har innrømmet at den mørke og mystiske mannen gjorde henne svært nervøs.

- Han var kledd i svart, svart, svart, og jeg begynte å svette bare av å se på ham, sa hun til People i 2015.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET SEG PÅ SETTET: I komedien Wanderlust spiller Jennifer Aniston og Paul Rudd (t.v) et ektepar som ender opp i et hippie-kollektiv, og her faller hun for Justin Theroux rollefigur (t.h). Foto: NTB Scanpix
FORELSKET SEG PÅ SETTET: I komedien Wanderlust spiller Jennifer Aniston og Paul Rudd (t.v) et ektepar som ender opp i et hippie-kollektiv, og her faller hun for Justin Theroux rollefigur (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også etter at de giftet seg har Aniston snakket svært varmt om Theroux. Og han om henne.

- Jeg føler at han ser meg og beundrer meg, uansett hva. Jeg kjenner meg trygg på å blottstille alle sider av meg selv overfor ham, og han får fram det beste i meg. Han er et oppriktig godt menneske, sa Aniston til magasinet Marie Claire i fjor.

- Hver kveld når jeg legger meg tenker jeg på at jeg er verdens heldigste mann, har Theroux sagt om Aniston i et intervju med ExtraTV.

Engasjement i sosiale medier

Selv om både Aniston og eksen Brad Pitt hadde funnet lykken på hver sin kant, skulle det vise seg at interessen rundt deres tidligere ekteskap ikke skulle slukne av den grunn.

Aniston og Theroux rakk nærmest ikke å bekrefte bruddet før fansen gikk amok i sosiale medier. Mens noen sørger over bruddet, ønsker andre at skuespilleren skal finne tilbake til Brad Pitt.

Dette er nemlig første gang siden skilsmissen at både Jennifer og Brad er single samtidig.

«Historien om gjenforening mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston begynner om 4, 3, 2.....», skriver en Twitter-bruker.

«JENNIFER ANISTON ER SINGEL. JEG GJENTAR, JENNIFER ANISTON ER SINGEL. Betyr det at Jennifer Aniston kommer til å gi Brad Pitt en ny sjanse?», skriver en annen.

«Jennifer Aniston og Justin Theroux har annonsert at de skal skilles. Jeg er nysgjerrig i å vite om hun og Brad Pitt har snakket i det siste», skriver en tredje.

Tok et oppgjør

For tre år siden åpnet Jennifer Aniston seg om det havarerte ekteskapet med Brad Pitt, og sa blant annet at de sjelden snakker sammen.

- Det er ikke vondt lenger. Jeg tror det er en fortelling som følger meg fordi det er en interessant overskrift. Det er et tema som lever på grunn av media, fortalte hun til CBS Sunday Morning, ifølge US Weekly.

​Og temaet fortsatte å følge henne da det en augustdag i 2016 ble kjent at Brad Pitt skulle skilles fra Angelina Jolie etter 12 år sammen.

Den gang ble det tidligere ekteskapet mellom Aniston og Pitt dratt opp igjen. Avisen New York Post omtalte blant annet bruddet mellom Jolie og Pitt på forsiden med et stort bilde av en smilende Aniston med teksten «Brangelina 2004 - 2016».

FÅR IKKE FRED: Avisen New York Post omtalte bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ved å bruke et bilde av en svært fornøyd Jennifer Aniston på forsiden. Foto: NTB scanpix
FÅR IKKE FRED: Avisen New York Post omtalte bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ved å bruke et bilde av en svært fornøyd Jennifer Aniston på forsiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den ufrivillige oppmerksomheten Aniston fikk rundt bruddet til eksmannen, fikk henne til å skrive et langt innlegg for Huffington Post i 2016.

Der tok hun et oppgjør med de amerikanske journalistene og gikk hardt ut mot rykter som har versert i amerikansk presse i år, og flere ganger tidligere.

Hun utdypet tankene sine i et intervju med Marie Claire like etter.

- Ekteskapsstatusen min har blitt hånet, min skilsmissestatus ble hånet, da jeg ikke hadde kjæreste, ble jeg hånet, brystvortene mine har blitt hånet, sa Aniston.

Et tema som kanskje er enda mer sårt for den prisbelønte skuespilleren, er det faktum at hun aldri har fått barn.

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, sa hun til Glamour i august i fjor.

LES OGSÅ: Skilles etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer