Betyr dette at de er sammen igjen?

I oktober søkte Kris og Bruce Jenner om separasjon, men onsdag viste de seg hånd i hånd.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kardashian-familien slutter aldri å overraske og onsdag var det Kris (58) og Bruce Jenner (64) som satte fyr på jungeltelegrafen da de viste seg hånd i hånd på flyplassen i Los Angeles.

Ekteparet, som har vært gift i 22 år, separerte seg i oktober i fjor. Kris har siden blitt koblet til flere attraktive ungkarer og paret har levd separate liv etter bruddet. Det var derfor svært uventet da de igjen oppførte seg som et par og leide hverandre på flyplassen i Los Angeles.

GJENFORENT?: Et halvt år etter separasjonen overrasket Kris og Bruce Jenner alle da de viste seg hånd i hånd i Los Angeles. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
GJENFORENT?: Et halvt år etter separasjonen overrasket Kris og Bruce Jenner alle da de viste seg hånd i hånd i Los Angeles. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Bor hver for seg

Nå kan de se ut til at Kris og Bruce har funnet tilbake til hverandre, og sannheten om det romantiske øyeblikket onsdag kveld kommer nok for en dag i familiens realityserie «Keeping up with the Kardashians».

Det var i oktober, etter månedsvis med bruddrykter, at TV-stjernene bekreftet bruddet til nettsiden E! Entertainment.

- Vi bor hver for oss og vi er mye lykkeligere slik. Men vi vil alltid ha mye kjærlighet og respekt for hverandre. Selv om vi er separert er vi gode venner, og familien vil som alltid være vår første prioritet, sa de til nettsiden.

Kris ble værende i familiens hjem i Calabasas, mens Bruce flyttet til et ungkarsrede i Malibu.

SEPARERT: Etter et langt samliv og to felles barn valgte Kris og Bruce og gå hver til sitt i oktober. Foto: FameFlynet
SEPARERT: Etter et langt samliv og to felles barn valgte Kris og Bruce og gå hver til sitt i oktober. Foto: FameFlynet Vis mer

Misliker kjendislivet

Bruce skal aldri ha likt jetsett-stilen kona og døtrene hennes har tilvendt seg, og livet i rampelyset skal ha gjort ham svært ukomfortabel. Han ville ifølge venner av familien heller bruke tiden på sine tre store lidenskaper; golf, racerbiler og radiostyrte helikopter.

Selv om han tok en pause fra sin berømte familie, har Bruce på egenhånd skapt mange overskrifter.

Etter en ekstrem kroppslig forandring startet ryktene om at den tidligere OL-vinneren var i ferd med å skifte kjønn. Bruce ble stadig mer feminin i stilen og fjernet adamseplet.

Kris og Bruce har døtrene Kedall (18) og Kylie (16) sammen. I tillegg har Kris barna Kourtney (34), Kim (33), Khloé (29) og Rob (26) fra et tidligere ekteskap. Bruce har også fire andre barn fra to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Krever over 60 millioner for å skille seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer