Bettans mann fridde på Burger King

Elisabeth Andreassen har vært gift i 21 år - med drømmemannen. Men frieriet var kanskje ikke det mest romantiske.

EKTEPAR OG BESTEVENNER: I over 20 år har Elisabeth Andreassen vært sammen med Tor Andreassen. Her er paret sammen under Se og Hørs kjendisgalla i 2013.   Foto: NTB scanpix
EKTEPAR OG BESTEVENNER: I over 20 år har Elisabeth Andreassen vært sammen med Tor Andreassen. Her er paret sammen under Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangeren, musikeren og skuespilleren Elisabeth Andreassen (57) har en imponerende karriere bak seg.

Hun har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og representert både Norge og Sverige. Artistkarrieren har tatt henne verden rundt, og folkekjære Bettan har opptrådt både i USA, Asia og i hele Europa.

Men 57-åringens aller største suksess er uten tvil familien.

I 1992 møtte hun Tor Andreassen (63) gjennom felles venner og de fant tonen umiddelbart.

Det tok ikke lang tid før han fridde, og i et intervju med Se og Hør trekker Elisabeth lattermildt frem frieriet som det mest romantiske hun har opplevd i livet.

– Da min mann fridde til meg på Burger King på Fornebu før han dro hjem til Hamburg, der han bodde den tiden. He he he … Romantisk.

Paret giftet seg i 1994 og sammen har de døtrene Anna (20) og Nora (18).

Saken fortsetter under bildet.

STOLT MAMMA: Elisabeth Andreassen med sine to flotte døtre Anna og Nora.
STOLT MAMMA: Elisabeth Andreassen med sine to flotte døtre Anna og Nora. Vis mer

Har ingen hemmeligheter for hverandre

I dag har Elisabeth og Tor har vært sammen i 23 år, og hun beskriver ham som sin bestevenn.

- Vi deler alt og har ingen hemmeligheter. Vi både ler og gråter sammen! Jeg vil bli gammel med ham, forteller hun til Se og Hør.

Før den populære artisten møtte ektemannen som 34-åring hadde hun ingen drøm om å gifte seg, men Tor forandret alt.

– At vi var to voksne mennesker da vi traff hverandre, var bare en fordel. Vi hadde et år da vi pendlet mellom hans bolig i  Hamburg og min i Oslo, og da vi flyttet sammen visste vi begge hva vi ville. Og siden har det bare gått oppover, har Bettan tidligere fortalt til bladet.

Når duoen skal kose seg på date, reiser de på hytta, pakker en hyggelig kurv med noe godt og spise og drikke, og tar en lang tur i snekka.

– Hva er oppskriften på et langt og lykkelig ekteskap?

– Tor Andreassen, slår Elisabeth fast.

BOBBYSOCKS: Elisabeth stod sammen med Hanne Krogh på scenen, da de i 1985 fremførte "La det swinge" og tok Norges aller første seier i Melodi Grand Prix.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
BOBBYSOCKS: Elisabeth stod sammen med Hanne Krogh på scenen, da de i 1985 fremførte "La det swinge" og tok Norges aller første seier i Melodi Grand Prix. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

LES OGSÅ: Bettan gruer seg til barna flytter ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer