Bettans ektemann gikk bort på hytta

Elisabeth Andreassens kjære ektemann, Tor Andreassen, døde i familiens eget paradis.

DØDE I FAMILIENS PARADIS: Mandag kom den triste nyheten om at Elisabeth Andreassens ektemann, Tor Andreassen, hadde gått bort. Torsdag stod det i dødsannonsen at han døde på Brønnøya, der familien har hytte. Her er ekteparet og døtrene Nora og Anna avbildet på hytta i 2012. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
DØDE I FAMILIENS PARADIS: Mandag kom den triste nyheten om at Elisabeth Andreassens ektemann, Tor Andreassen, hadde gått bort. Torsdag stod det i dødsannonsen at han døde på Brønnøya, der familien har hytte. Her er ekteparet og døtrene Nora og Anna avbildet på hytta i 2012. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kom den triste nyheten om at ektemannen til artist Elisabeth Andreassen (58), Tor Andreassen, brått hadde gått bort etter et hjerteinfarkt. Han ble 64 år gammel.

Torsdag takket den folkekjære artisten for støtten etter ektemannens tragiske dødsfall i et personlig innlegg på sin private, men åpne Facebook-profil.

«Min kjære Tor. For et ubeskrivelig savn. Vi skal ta vare på snekken din og oss selv i din ånd. Du ga oss alt som er verdt å ha i livet. Takk til alle som har vært innom og støttet oss i disse tøffe dagene» skrev hun blant annet i Facebook-innlegget.

Samme dag stod Tor Andreassens dødsannonse på trykk i papirutgaven av Aftenposten:

«Min kjæreste Tor, ektemann og kamerat, verdens beste pappa, vår helt, vår kjære bror, svoger, onkel og vår kjære svigersønn Tor Andreassen født 13. april 1952, døde brått fra oss på Brønnøya, vårt paradis» heter det i dødsannonsen.

Videre opplyses det at Tor Andreassen bisettes fra Ullern kirke tirsdag 21. juni klokken 14.00.

«Kom gjerne i lyse klær til kirken» oppfordrer familien i dødsannonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer