Bettans ektemann gikk bort på hytta

Elisabeth Andreassens kjære ektemann, Tor Andreassen, døde i familiens eget paradis.

DØDE I FAMILIENS PARADIS: Mandag kom den triste nyheten om at Elisabeth Andreassens ektemann, Tor Andreassen, hadde gått bort. Torsdag stod det i dødsannonsen at han døde på Brønnøya, der familien har hytte. Her er ekteparet og døtrene Nora og Anna avbildet på hytta i 2012. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
DØDE I FAMILIENS PARADIS: Mandag kom den triste nyheten om at Elisabeth Andreassens ektemann, Tor Andreassen, hadde gått bort. Torsdag stod det i dødsannonsen at han døde på Brønnøya, der familien har hytte. Her er ekteparet og døtrene Nora og Anna avbildet på hytta i 2012. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kom den triste nyheten om at ektemannen til artist Elisabeth Andreassen (58), Tor Andreassen, brått hadde gått bort etter et hjerteinfarkt. Han ble 64 år gammel.

Torsdag takket den folkekjære artisten for støtten etter ektemannens tragiske dødsfall i et personlig innlegg på sin private, men åpne Facebook-profil.

«Min kjære Tor. For et ubeskrivelig savn. Vi skal ta vare på snekken din og oss selv i din ånd. Du ga oss alt som er verdt å ha i livet. Takk til alle som har vært innom og støttet oss i disse tøffe dagene» skrev hun blant annet i Facebook-innlegget.

Samme dag stod Tor Andreassens dødsannonse på trykk i papirutgaven av Aftenposten:

«Min kjæreste Tor, ektemann og kamerat, verdens beste pappa, vår helt, vår kjære bror, svoger, onkel og vår kjære svigersønn Tor Andreassen født 13. april 1952, døde brått fra oss på Brønnøya, vårt paradis» heter det i dødsannonsen.

Videre opplyses det at Tor Andreassen bisettes fra Ullern kirke tirsdag 21. juni klokken 14.00.

«Kom gjerne i lyse klær til kirken» oppfordrer familien i dødsannonsen.

Saken fortsetter under bildet.

TAKKER FOR STØTTEN: Elisabeth Andreassen mistet ektemannen Tor svært brått mandag denne uken. Neste uke bisettes han fra Ullern kirke i Oslo.  Foto: Se og Hør
TAKKER FOR STØTTEN: Elisabeth Andreassen mistet ektemannen Tor svært brått mandag denne uken. Neste uke bisettes han fra Ullern kirke i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

Fristed for familien

Elisabeth Andreassen har tilbragt mange lange sommerdager på hytta på Brønnøya i Asker sammen med familien, etter at hun kjøpte den for snart 25 år siden.

- Det var bare helt fantastisk at jeg fant dette stedet. Rett ved sjøen. For meg som har vokst opp ved vannet, vekker det mange gode følelser, sa Bettan - som er oppvokst i Gøteborgs skjærgård - til Se og Hør i 2012.

I samme intervju fortalte den folkekjære artisten at familien, inkludert døtrene Anna (21) og Nora (19), pleier å bruke hytta som fast base hver sommer, og bare reiser til og fra byen når det kreves.

- I og med at Brønnøya ligger så nære byen, er det veldig praktisk. Vi får brukt hytta mye, og det er ikke noe problem å invitere gjester, sa hun til Se og Hør sommeren for fire år siden.

Saken fortsetter under bildet.

IDYLLISK: Elisabeth Andreassen kjøpte hytta på Brønnøya i Oslofjorden i 1992, et kjøp hun aldri har angret på. Stedet er en liten perle, der også et badehus, strand og brygge inngår. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
IDYLLISK: Elisabeth Andreassen kjøpte hytta på Brønnøya i Oslofjorden i 1992, et kjøp hun aldri har angret på. Stedet er en liten perle, der også et badehus, strand og brygge inngår. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer

Julefeiring på hytta

Det er ikke bare lyse sommerdøgn familien har tilbragt på hytta i indre Oslofjord.

For noen år siden ble den isolert, og familien har feiret jul på det idylliske landstedet. Bettan har også fortalt at turforholdene på Brønnøya er perfekte.

- Øya er akkurat passe stor. Det tar en times tid å spasere rundt hele, og jeg løper på en drøy halvtime. Nydelig rekreasjon, sa den spreke sangstjernen til Se og Hør i 2012.

Fredag ettermiddag forrige uke skrev Elisabeth Andreassen på Facebook-siden at hun var på vei til familiens hytte etter to dager med «jobb og kosetur» i Trondheim sammen med Tor.

«På vei til hytta. Kontraster gjør livet rikt og herlig. Fra en transport rett over i en annen. Ha en fin helg!» skrev hun på Facebook til et bilde av en Nesøya-buss og et fly.

Mandag kom den triste nyheten om at ektemannen Tor var gått bort samme morgen.

LES OGSÅ: - Ja, vi venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer