«Bettan» på jumboplass i Sverige

Og Bobbysocks-stjernen Elisabeth Andreassen opplevde slakt allerede på forhånd.

NEDTUR: Elisabeth Andreassen havnet aller nederst i delfinalen i den svenske utgaven av Grand Prix.  Foto: Scanpix
NEDTUR: Elisabeth Andreassen havnet aller nederst i delfinalen i den svenske utgaven av Grand Prix. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Mens Stella Mwangi vant med overlegne 125.158 stemmer foran The BlackSheeps i den norske finalen av Melodi Grand Prix, gikk ting langt dårligere for en tidligere norsk Grand Prix-dronning i Göteborg.

Elisabeth Andreassen (52) havnet nemlig aller nederst av samtlige i den svenske utgaven av Grand Prix i delfinalen Göteborg. Allerede på forhånd fikk låten hennes «Vaken i en dröm» slakt i svenske aviser.

- «Bettan», en av Grand Prix-historiens mest rutinerte rivjern, synger sangen prikkfritt tonemessig. Men det er for mye gammel Grand Prix-nostalgi etter min smak. Om jeg skulle døpe om «Vaken i en dröm» skulle den fått navnet «Nu somnar publiken», skrev Aftonbladets anmelder, som ga sangen dårligste karakter.

Underveis i sendingen skrev Markus Larsson dette på livoppdateringen på Aftonbladet:


- Nå kommer en sang med «Bettan» som jeg har døpt til «Nu somnar publiken» i dagens avis. Jeg tar en høneblund nå. Dere hører fra meg om tre minutter.

Larsson mente at Andreassen gjorde det beste ut av en kjedelig ballade.

Artistene Sanna Nielsen og Brolle gikk direkte til finalen i Sverige. Men publikum raser over det dårlige nivået i nabolandet.

- Dette vil jeg ikke være med å betale lisenspenger for. No Way, skriver en av Expressens hissige lesere. På debattforummene i avisen hagler det med sinte meldinger.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Publikum kommer til å sovne av Bettan