Bettan ble «giftet bort» til Tor Endresen

- Vi ler oss ihjel, sier sangstjernen og hennes virkelige ektemann om den svenske bildetabben.

FESTLIG FORVEKSLING: Et svensk ukeblad trykket et bilde av Elisabeth Andreassen sammen med «ektemannen» Tor, men klarte å forveksle Tor Andreassen (t.v) med «Bettans» venn og musikalske makker, Tor Endresen. Foto: Tor Lindseth/ Skjermdump fra Instagram
FESTLIG FORVEKSLING: Et svensk ukeblad trykket et bilde av Elisabeth Andreassen sammen med «ektemannen» Tor, men klarte å forveksle Tor Andreassen (t.v) med «Bettans» venn og musikalske makker, Tor Endresen. Foto: Tor Lindseth/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mange år har artistene Elisabeth Andreassen (57) og Tor Endresen (56) vært nære venner, og tidligere i år deltok de sammen i Melodi Grand Prix med låta «All Over The World».

Imidlertid er det også en annen Tor som er svært viktig i Elisabeths liv, nemlig ektemannen Tor Andreassen (63).

Tidligere i sommer fortalte den norsk-svenske sangstjernen til Se og Hør om hvordan ektemannen fridde til henne på Burger King, og nå har et svensk ukeblad snappet opp historien.

Men da bladet skulle i trykken gikk ikke alt som planlagt for svenskene.

I artikkelen sin har ukebladet forvekslet de to mennene, og trykket et bilde av «Bettan»  og Endresen,  fulgt av bildeteksten «Elisabeth och Tor har varit gifta i 21 år».

Saken fortsetter under bildet.

Ler av flausen

Den tidligere Bobbysocks-stjernen tar forvekslingen med svært godt humør på sosiale medier.

«Haha!!! Svenske ukeblader følger ikke helt med i disse agurktider. Vi ler oss ihjel!!!» skriver Elisabeth Andreassen på Facebook.

Den flotte 57-åringen, som har døtrene Anna (20) og Nora (18) med ektemannen, har også delt et bilde av ukebladartikkelen på Instagram-profilen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer