Elisabeth «Bettan» Andreassen:

«Bettan» åpner opp om tapet av ektemannen ett år senere: - Jeg tenker på det hele tiden

Mandag kveld står hun på scenen i Sverige.

KJEMPER VIDERE: Elisabeth «Bettan» Andreassen (59) er tydelig på at tida etter ektemannens bortgang har vært tøff. Likevel velger hun å se framover. FOTO: MORTEN RAKKE
KJEMPER VIDERE: Elisabeth «Bettan» Andreassen (59) er tydelig på at tida etter ektemannens bortgang har vært tøff. Likevel velger hun å se framover. FOTO: MORTEN RAKKE Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): 13. juni i fjor mistet Elisabeth «Bettan» Andreassen (59) ektemannen Tor Andreassen, som døde brått av et hjerteinfarkt.

En uke seinere ble han bisatt i en fullsatt Ullern kirke i Oslo. Der talte en sterkt preget «Bettan» om savnet etter ektemannen.

Nå, i overkant av ett år senere, åpner artisten opp om tapet, og om hvordan det er å leve med sorgen.

- Jeg tenker på det hele tiden, sier «Bettan» i et intervju med Expressen.

59-åringen er i Sverige i forbindelse med innspilling av TV-programmet «Lotta på Liseberg», hvor hun skal opptre mandag kveld.

- Min trøst

Andreassen har tidligere vært åpen om at det å stå på scenen tidvis har vært en emosjonell affære, spesielt etter ektemannens bortgang.

Selv om sorgen har krevd mye av henne, forteller artisten at hun på tross av den tunge tida har valgt å kjempe videre.

- Jeg har funnet en hverdag som føles bra for meg. Jeg har det ganske bra, jeg og mine døtre. Vi har bestemt oss for å gå videre og prate åpent om det. (...) Jeg er glad for at jeg har mitt yrke, min sang og min musikk. Det har vært min trøst. Musikken har vært min terapi, sier hun til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer