DONASJON: The Game donerte nærmere 60 000 kroner til familien til Tiana Ricks for å hjelpe til med kostnadene rundt 6-åringens begravelse. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
DONASJON: The Game donerte nærmere 60 000 kroner til familien til Tiana Ricks for å hjelpe til med kostnadene rundt 6-åringens begravelse. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over PressVis mer

Betalte ukjent 6-årings begravelse

- Historien traff meg midt i hjertet, skriver rapstjernen The Game på Twitter.

SEOGHØR.NO: Rapstjernen The Game (33) har gitt nærmere 60 000 kroner til de etterlatte av en seks år gammel jente.

Den lille jenta ble skutt og drept utenfor familiens hus i Los Angeles forrige helg.
Pengene ble donert for å hjelpe til med kostnadene rundt begravelsen.


Ble skutt

Jenta, Tiana Ricks (6) ble skutt og drept da to menn nærmet seg huset hennes i Moreno Valley. Skuddene traff Tiana og faren hennes.

Mens den lille jenta lå på dødsleie skal hun, ifølge TMZ.com, ha snudd seg og spurt: «Er alt bra med deg, pappa?»


Dekker begravelsen
The Game - som egentlig heter Jayceon Terrell Taylor - leste om tragedien og twittret:

- Denne ufattelige triste historien traff meg midt i hjertet. Tiana visste ikke at hun hadde blitt skutt og spurte hele tiden om faren hennes var ok.

The Game bestemte seg derfor å hjelpe. Han sporet opp de etterlatte og ga de nærmere 60 000 kroner for å dekke noe av kostnadene.


Gir bort seks millioner
Rapstjernen har nylig annonsert at han planlegger å gi bort rundt 6 millioner kroner av sine egne penger i forbindelse med et nytt prosjekt kalt «TheRobinHoodProject». 

Tianas mor, Marquia Macklin er takknemlig for The Games innsats.

- Game fortalte meg at han hadde hørt om historien og at han var veldig lei seg på mine vegne. Han fortalte at han gjerne ville hjelpe til og satte meg i kontakt med sine økonomiske rådgivere. Det koster derimot så mye å begrave henne. Pengene vil bare dekke halvparten av alle utgiftene.

Politiet er fremdeles på jakt etter de to gjerningsmennene og oppfordrer alle som kan ha sett noe å ta kontakt med Moreno Valley Police Department.

LES OGSÅ:  Ga servitør over 30 000 i driks