Pamela Anderson:

Betalte Pamelas gjeld - ble dumpet

Tolv dager etter at stjerneparet giftet seg, var det over. Nå hevder Jon Peters at han investerte mer enn bare tid og kjærlighet i «Baywatch»-stjernen.

BRUDD: Jon Peters kommer med krasse anklager i retning Pamela Anderson etter at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Jon Peters kommer med krasse anklager i retning Pamela Anderson etter at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Ekteskapet» mellom Pamela Anderson (52) og Jon Peters (74) skapte store overskrifter for noen uker siden, da det ble kjent at paret hadde giftet seg i all hemmelighet.

Overskriftene stagnerte ikke da de tolv dager etter bryllupet offentliggjorde at de skulle gå hver til sitt.

De leverte aldri inn ekteskapspapirene, og var dermed aldri offisielt gift. På den måten slipper de å gå gjennom en trøblete og kostbar skilsmisse. Skal man tro Peters har han derimot tapt nok penger på forholdet som det er.

I nye, nokså eksplosive uttalelser hevder han at han brukte store summer på den tidligere «Baywatch»-skuespilleren i løpet av forholdet. Kjærlighet gjør blind, noe Peters absolutt har fått erfare.

Betalte gjelden

- Da Pamela tekstet meg og lurte på om vi skulle gifte oss, var det som en drøm som gikk i oppfyllelse - selv om jeg var forlovet med en annen dame og hun holdt på å flytte inn. Jeg slapp alt for Pamela, sier han til Page Six, og fortsetter:

- Hun hadde rundt 1,8 millioner i regninger på tidspunktet, og fikk ikke betalt de selv. Jeg betalte dem ned, og dette er takken jeg får. Det er ingen som er mer dum enn en gammel dumming.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer