Pamela Anderson:

Betalte Pamelas gjeld - ble dumpet

Tolv dager etter at stjerneparet giftet seg, var det over. Nå hevder Jon Peters at han investerte mer enn bare tid og kjærlighet i «Baywatch»-stjernen.

BRUDD: Jon Peters kommer med krasse anklager i retning Pamela Anderson etter at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Jon Peters kommer med krasse anklager i retning Pamela Anderson etter at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Ekteskapet» mellom Pamela Anderson (52) og Jon Peters (74) skapte store overskrifter for noen uker siden, da det ble kjent at paret hadde giftet seg i all hemmelighet.

Overskriftene stagnerte ikke da de tolv dager etter bryllupet offentliggjorde at de skulle gå hver til sitt.

De leverte aldri inn ekteskapspapirene, og var dermed aldri offisielt gift. På den måten slipper de å gå gjennom en trøblete og kostbar skilsmisse. Skal man tro Peters har han derimot tapt nok penger på forholdet som det er.

I nye, nokså eksplosive uttalelser hevder han at han brukte store summer på den tidligere «Baywatch»-skuespilleren i løpet av forholdet. Kjærlighet gjør blind, noe Peters absolutt har fått erfare.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Betalte gjelden

- Da Pamela tekstet meg og lurte på om vi skulle gifte oss, var det som en drøm som gikk i oppfyllelse - selv om jeg var forlovet med en annen dame og hun holdt på å flytte inn. Jeg slapp alt for Pamela, sier han til Page Six, og fortsetter:

- Hun hadde rundt 1,8 millioner i regninger på tidspunktet, og fikk ikke betalt de selv. Jeg betalte dem ned, og dette er takken jeg får. Det er ingen som er mer dum enn en gammel dumming.

HVER TIL SITT: Pamela Anderson og Jon Peters gikk fra hverandre 12 dager etter at de giftet seg. Foto: Instagram
HVER TIL SITT: Pamela Anderson og Jon Peters gikk fra hverandre 12 dager etter at de giftet seg. Foto: Instagram Vis mer

Det er anslått at Anderson er godt for rundt 12 millioner dollar, rundt 111 millioner kroner, så hvorfor hun ikke skal ha hatt råd til å betale ned den relativt minimale gjelden, vites ikke. Peters står imidlertid hardnakket på at det var slik det foregikk.

De nye uttalelsene kommer som følge av ubekreftede rykter i amerikansk presse om at det skal ha vært han som ba henne om å gifte seg. Han mener at det slettes ikke er sannheten, og at det var hun som var mest frempå. Bruddet skal han derimot ha stått for selv.

Han har latt nettstedet lese meldinger han har sendt til skuespilleren, hvor han snakker om bruddet.

«De siste ni dagene har vært en fantastisk kjærlighetsfylt fest, men hele ekteskapsgreia med advokater, gjeld og nettstedet Jazmin skremmer meg. Jeg forsto at man som 74-åring trenger et rolig og stille liv, og ikke et internasjonalt kjærlighetsforhold», har han skrevet.

«Derfor tenker jeg at det beste vi kan gjøre er å reise bort noen dager, og kanskje du trenger å være i Canada. Verden vet at vi gjorde det, og jeg tenker at vi nå trenger å gå hver til vårt. Jeg håper du kan tilgi meg», avsluttet han.

EKSER: Jon Peters er kanskje best kjent her til lands som eksen til Vendela Kirsebom. Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard, åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017. Forholdet tok slutt etter at Peters angivelig skal ha vært utro med Nicollette Sheridan. Foto: NTB scanpix
EKSER: Jon Peters er kanskje best kjent her til lands som eksen til Vendela Kirsebom. Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard, åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017. Forholdet tok slutt etter at Peters angivelig skal ha vært utro med Nicollette Sheridan. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Fabrikkert

Ovennevnte referanse til Jazmin bunner i at han hevder at den tidligere skuespilleren skal ha fått penger fra nettstedet det siste året.

Nettsiden blir omtalt som en «spennende livsstilsnettside», mens Peters mener den er pornografisk på grunn av bekledningen til kvinnene som figurerer på den.

- Siden jeg har jobbet hele livet mitt for å bli noe på egen hånd, bekymret bindingen meg, sier han til Page Six.

Anderson har ikke kommentert anklagene direkte, men går gjennom sin talsperson nokså hardt ut mot alt som kommer frem i saken.

- Disse påstandene er ikke bare helt fabrikkerte, de er også tåpelige. Selv om Peters gjentatte ganger har forsøkt å tvinge frem et svar fra Anderson, kommer hun ikke til å kommentere saken. Hun ønsker ham alt godt, sier skuespillerens talsperson.

Har fridd tidligere

Pamela Anderson og Jon Peters møttes for første gang på Playboy Mansion på 80-tallet.

Han hjalp henne den gang med å lansere karrieren hennes, og betalte for både dans- og skuespillertimer før hun landet sin første rolle tv-rolle i «Home Improvement» og senere «Baywatch», ifølge Hollywood Reporter.

Peters fridde til henne for første gang i 1990, men da sa Anderson nei.

- Om 30 år betyr ikke aldersforskjellen vår så mye lenger, fortalte han henne den gang, ifølge nettstedet.

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har også litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (57), etter at de bare hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

EKSPAR: Pamela Anderson og Tommy Lee var gift fra 1995 til 1998. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Pamela Anderson og Tommy Lee var gift fra 1995 til 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (49). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006.

Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (51), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 giftet de seg for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

LES OGSÅ: Møter knallhard konkurranse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer