George og Amal Clooney:

- Betalte millioner for å føde som prinsesse Diana

George Clooney og hans kone Amal måtte grave dypt i lommeboka.

PENGEMASKINER: Amal og George Clooney gjorde alt for å holde fødselen privat. Det kostet dem dyrt, og behandlingen de fikk var bokstavelig talt den kongelige får. Foto: NTB scanpix
PENGEMASKINER: Amal og George Clooney gjorde alt for å holde fødselen privat. Det kostet dem dyrt, og behandlingen de fikk var bokstavelig talt den kongelige får. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den 6. juni kom de etterlengtede barna til skuespiller George (56) og menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (39) til verden. Tvillingene, en gutt og en jente, er parets første barn.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, sa parets talsperson til People.com.

EKSKLUSIV FØDSEL: Clooney skal ha punget ut for å få barna sine født på samme suite som barna til prins William og hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix
EKSKLUSIV FØDSEL: Clooney skal ha punget ut for å få barna sine født på samme suite som barna til prins William og hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i februar at de annonserte graviditeten, etter at det i månedsvis hadde gått rykter om at Amal ventet barn. Da de to små endelig kom til verden sommeren 2017, gjorde de det på et sykehus som nærmest har fått ikonstatus for alle sine fødsler.

Gjorde som Diana og Kate

St. Marys' sykehuset i London, mer spesifikt i Lindo-fløyen av sykehuset, har nemlig flere av de britiske kongelige også født sine barn.

De mest berømte eksemplene er hertuginne Kate og prins William sine barn, prinsesse Charlotte og prins George, og prinsesse Diana og prins Charles barn, prins William og prins Harry.

Clooney-barna skal ifølge Elle UK ha blitt født på samme suite som de kongelige barna på sykehuset, som ligger i Londons Paddington-område.

LYKKELIG FAMILIE: Prins William og hertuginne Kate med sine to små barn, prinsesse Charlotte og prins George. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Prins William og hertuginne Kate med sine to små barn, prinsesse Charlotte og prins George. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det profilerte paret skal ha betalt for tre rom på det private sykehuset. Hvert enkelt rom har en prislapp på 61 000 kroner, som vil si at paret til sammen betalte 183 000 kroner for privatliv under fødselen.

Til sammen for en uke blir summen svimlende 1,2 millioner kroner.

Ett av rommene skal være til den nybakte moren og barna, ett til ektemannen og hans gjester og et tredje til familiens sikkerhetsvakter.

Hele intensjonen med å leie rommene er å holde familiens lokalisasjon ukjent for resten av verden, slik at de to barna kunne komme til uten at hele verdenspressen og tusenvis av fans sto skrikende utenfor.

I KJENT STIL: Amal og George Clooney ønsket sine nye tvillinger velkommen på et sykehus i London. Der har både prinsesse Diana og hertuginne Kate også født sine barn. Her ser vi Diana og Charles i 1982 med lille prins William i hendene til far. Foto: AP, NTB scanpix
I KJENT STIL: Amal og George Clooney ønsket sine nye tvillinger velkommen på et sykehus i London. Der har både prinsesse Diana og hertuginne Kate også født sine barn. Her ser vi Diana og Charles i 1982 med lille prins William i hendene til far. Foto: AP, NTB scanpix Vis mer

Rommene skal ha blitt forberedt ti dager før Amal ble lagt inn, slik at alt var klart for den store hendelsen. Egne blomster, et kjøleskap og andre maskiner sto klare og ventet på familien.

- Penger er åpenbart ingen hindring her, og George ville at hans flotte kone skulle føde mens hun var komfortabel, sier en kilde til Daily Mail.

Avslørte likhet

En dag etter at superparets tvillinger ble født, avslørte Georges' foreldre, Nick (83) og Nina Clooney (77), at de allerede har sett de nyfødte tvillingene.

Selv om Hollywood-stjernens foreldre befant seg hjemme i Kentucky i USA mens Amal fødte i London, fikk de se barna via Skype få timer etter at de kom til verden.

- De er vakre, og Nina sverger på at den lille gutten har Georges nese. De har mørkt hår og ser nydelige ut, skrøt den stolte bestefaren til FOX19 NOW, ifølge The Mirror.

- Amal er en superkvinne. Helt fantastisk. Hun fortalte oss sist uke at hun var like stor som et hus. Til henne å være, er det selvfølgelig et veldig lite hus. George giftet seg opp i rang - akkurat slik jeg gjorde, lo han.

SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix
SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De nybakte besteforeldrene, som fra før av har to andre barnebarn på 26 og 22 år, gleder seg til å møte tvillingene, men er forberedt på å måtte vente til Amal har fått tid til å komme seg etter fødselen.

- De har nok å henge fingrene i nå, så de skal få slippe å få oss på besøk i London. Det er helt opp til dem når de vil ha besøk, forklarte han i intervjuet, ifølge Contacmusic.com.

- Øynene til George var helt blanke, så jeg er litt usikker på om han var edru. Vi får høre med ham, fleipet han videre.

LYKKELIGE: George og Amal er i ekstase etter at de begge har blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: George og Amal er i ekstase etter at de begge har blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det var i vinter i år at nyheten om graviditeten kom, og det var Clooneys skuespillerkompis Matt Damon (46) som først bekreftet tvillinglykken i media.

- Jeg jobbet med George i fjor høst da han tok meg til side. Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det, jeg var så glad på hans vegne, fortalte Damon til Entertainment Tonight i februar.

En knapp uke senere åpnet også Clooney seg om den store begivenheten.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, gliste Clooney da han bekreftet svangerskapet i et intervju på det franske programmet Rencontres de Cinema.

LES OGSÅ: Reddet av ny behandling