UTRO?: Den britiske landslagsspilleren og Tottenham-stjernen Peter Crouch beskyldes nå for å ha vært utro mot forloveden Abigail Clancy. Her er paret avbildet på ferie i Italia tidligere i år.  Foto: All Over Press
UTRO?: Den britiske landslagsspilleren og Tottenham-stjernen Peter Crouch beskyldes nå for å ha vært utro mot forloveden Abigail Clancy. Her er paret avbildet på ferie i Italia tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Betalte for sex med tenåringsprostituert

- Jeg kan ikke tro at han gjorde det når han har en så vakker kvinne hjemme...

SEHER.NO: 2010 har så langt vært et svært skandalepreget år for stjernene på det britiske fotball-landslaget.

I januar ble det kjent at landslagskaptein John Terry (29) hadde vært utro mot sin kone, Toni Poole, med undertøysmodellen Vanessa Perroncel, noe som resulterte i at fotballstjernen måtte gi fra seg kapteinsbindet.

Kun uker etter dette ble også Chelsea-stjernen Ashley Cole (29) tatt «med buksene nede», da han skal ha vært utro mot popstjernekona Cherly Cole for annen gang.

Ifølge kilder skal landslagsspilleren, som også ble fersket i utroskap i 2008, ha hatt sex med tre forskjellige kvinner. I tillegg skal han ha sendt flere nakenbilder av seg selv til en fjerde kvinne. 

Skandalen endte også med enorme overskrifter og skilsmisse for Chelsea-stjernen.

Denne uken beskyldes nok en landslagsspiller for utroskap. Ifølge Daily Mail skal nemlig Tottenham-stjernen Peter Crouch (29), som er forlovet med modellen og programleder Abigail Clancy (24),  ha betalt for sex med en tenåringsprostituert under et opphold i Spania i sommer.

Utroskapet skal ha skjedd i forbindelse med et utdrikningslag fotballstjernen deltok på i Madrid i midten av juli, og ifølge kilder skal Crouch ha betalt nærmere 8000 kroner for å få med seg 19 år gamle Monica Mint tilbake på hotellrommet sitt.

Den prostituerte 19-åringen skal ha blitt introdusert for fotballstjernen da de var tilstede på nattklubben Buddha del Mar.

Crouch skal ha begynt å danse med tenåringsjenta, før han spurte om hun ville være med inn på VIP-avdelingen, hvor han og kompisene satt og drakk store flasker med vodka og champagne.

En venn av Crouch skal deretter ha spurt Mint hva slags pris hun tok for en natt, og kort tid etter forlot hun nattklubben med Tottenham-spilleren.


Paret skal ha sjekket inn på et tre-stjerners hotell i byen, hvor Crouch skal ha betalt med kort, for så å insistere på at Mint skulle stå oppført på rommet.

Ifølge 19-åringen var fotballstjernen «svært ydmyk og snill mot henne», likevel ble hun svært overrasket da hun fant ut at han var forlovet.

- De spanske spillerne er arrogante divaer som behandler meg som en hore. Jeg synes ikke Peter er kjekk, men han er en snill person. Jeg kan likevel ikke tro at han betalte for sex med en person som meg, når han har en så vakker kvinne som henne hjemme, sier Mint til News of The World.


Crouch og Clancy begynte å date i 2006, og forlovet seg for litt over ett år siden.

Ifølge venner av paret skal Abigail være helt knust over den angivelige utroskapsskandalen.

- Abigail er helt knust. Hvordan føler man seg egentlig etter å ha funnet ut noe slikt? sier en venn av paret.

Programlederen, som har vært i Manchester i forbindelse med innspillingen av en ny tv-serie denne uken, skal ha snakket med Crouch på telefonen, men ønsker ikke å ta noen avgjørelse om fremtiden før hun treffer forloveden.

Ifølge kilder bærer hun fortsatt forlovelsesringen, og har så langt ingen planer om å gjøre det slutt.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble buet ut da han kom i bryllup