FAMILIE PÅ FIRE: Elton John og David Furnish ble nylig foreldre for annen gang. Gutten heter Elijah og kom til verden via en surrogatmor i begynnelsen av januar.  Foto: All Over Press
FAMILIE PÅ FIRE: Elton John og David Furnish ble nylig foreldre for annen gang. Gutten heter Elijah og kom til verden via en surrogatmor i begynnelsen av januar. Foto: All Over Press Vis mer

Betalte 200 000 kroner for nytt barn

Elton John gravde dypt i lommeboken for å få sitt store ønske oppfylt.

Publisert
SEOGHØR.NO: Elton John (65) og ektemannen hans, David Furnish (50), fikk i 2010 oppfylt drømmen om å bli foreldre, da  de fikk sønnen Zachary, med hjelp av en surrogatmor i California. 

Paret har hele tiden sagt at de ønsker å gi sønnen søsken, og nå har paret fått barn nummer to, ved hjelp av samme surrogatmor. Sønnen Elijah kom til verden 11. januar.

Men Elton John måtte grave dypt i lommeboken for barn nummer to.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail betalte han hele 200 000 kroner til surrogatmoren.

«Rocket Man»-stjernen har imidlertid mer enn råd til å utvide familien. Han er nemlig en av Storbritannias rikeste stjerner med en formue på 220 millioner kroner. 

- Vi har begge lengtet etter barn. At vi nå har to sønner er helt utrolig. Fødselen av vår andre sønn gjør familien vår komplett på den perfekte måte. Det er vanskelig å utrykke følelsene våre, men vi er overveldet av glede, sier sangeren til magasinet Hello!.

Selv om han nå skal være overlykkelig over det nye tilskuddet i familien, liker ikke 65-åringen tanken på at barna vokser opp uten å kjenne sin mor.

- Zachary vil bli knust når han vokser opp og skjønner at han ikke har en mor. Men akkurat nå er han så lykkelig. Jeg har aldri sett et mer fornøyd barn, sier stjernen ifølge Daily Mail.

Elton John er Zacharys biologiske far. Og han står også oppført som Elijahs far på fødselsattesten, mens David står som hans mor. Surrogatmorens identitet er ikke kjent. 
LES OGSÅ: Viste rumpa til filmstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer