- Betalte 100 millioner for omsorgsretten

Moren til Cristiano Ronaldos sønn får ikke se eller snakke om barnet noensinne.

PUNGET UT: En kilde nær Cristiano Ronaldo sier til The Sun at fotballstjernen skal ha betalt barnemoren for å få aleneomsorgen til sin nye sønn. I tillegg må hun også holde seg taus for evig og alltid om deres forhold. Cristiano Ronaldo ser ikke ut  Foto: All Over Press
PUNGET UT: En kilde nær Cristiano Ronaldo sier til The Sun at fotballstjernen skal ha betalt barnemoren for å få aleneomsorgen til sin nye sønn. I tillegg må hun også holde seg taus for evig og alltid om deres forhold. Cristiano Ronaldo ser ikke ut Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Spekulasjonene har rast verden rundt om hvem moren til fotballstjernen Cristiano Ronaldos barn er, etter at Real Madrid-spilleren 4. juli la forkynte på sin hjemmeside at han hadde blitt pappa til en liten gutt.

Nå hevder en kilde nær Ronaldo til the Sun at grunnen til hemmeligholdelsen er at fotballspilleren har betalt barnemoren en formue for å holde munnen lukket for evig og alltid.

Ronaldo skal også ha et krav om at barnemoren aldri vil prøve å oppsøke sønnen. For dette skal han ha ført over rundt 100 millioner kroner - en Ronaldo-årslønn - til kvinnen mandag.

- Han betalte nesten en hel årslønn og kalte det den dyreste dagen i sitt liv, men nå har han i hvert fall omsorgsretten alene, sier kilden til The Sun.

Ronaldo skal  isteden ha bedt sin mor Dolores og sin søster om hjelp til å oppdra den lille gutten - som ifølge avisa veide 4,3 kilo da han ble født.

Ronaldo selv har foreløpig ikke kommentert de siste penge-ryktene. Tidligere er det gått rykter om at det skal ha vært en surrogatmor, som har født barnet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ronaldos kjæreste kaster klærne