- Betaler tusenvis for å finne en kjæreste

- Hollywoods superstjerner er villig til å betale i dyre dommer for å finne kjærligheten...

FORTSATT SINGEL: Hollywoods kjærlighetsguru Amber Kelleher Andrews avslører at superstjernene er villig til å betale ikke mindre enn rundt 885 000 norske kroner for å finne sitt livs kjærlighet. - Jennifer Aniston er klar for et forhold nå, sier hun Foto: All Over Press
FORTSATT SINGEL: Hollywoods kjærlighetsguru Amber Kelleher Andrews avslører at superstjernene er villig til å betale ikke mindre enn rundt 885 000 norske kroner for å finne sitt livs kjærlighet. - Jennifer Aniston er klar for et forhold nå, sier hun Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Hvordan er det mulig at Jennifer Aniston (41) - som er velsignet med berømmelse, skjønnhet og rikdom - fortsatt er singel?

- Det er veldig lett for en singel og vakker kvinne som Jennifer Aniston å falle for sine medskuespillere, som Vince Vaughn og Gerard Butler. Men dette er ikke nødvendigvis det riktige valget. Det hadde vært mer riktig for henne å finne en «vanlig mann», sier kjærlighetsekspert og Hollywoods «Kirsten Giftekniv», Amber Kelleher Andrews.

Andrews er kvinnen superstjernene går til, når alt håp er ute. Men det er ikke billig. Den profesjonelle kjærlighetsguruen tar ikke mindre enn rundt 885 000 norske kroner, for å sette sammen det perfekte paret.

- Det handler ikke om å betale for et enkelt stevnemøte, det handler om å møte sitt livs kjærlighet. Derfor er de villig til å betale, sier Andrews til InTouch.

Amber sier at hun må avvise rundt 90 prosent av de som ønsker å arbeide med henne, fordi hun bare er interessert i de store stjernene. Hun er hemmelighetsfull rundt hvem hennes berømte klienter er. Men hinter likevel.

- Jennifer er klar for et forhold nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun er patetisk