Betaler seg ut av kjæreste-forhold

TV-stjernen Simon Cowell avslører sin hittil ukjente side.

GIR EKSENE PENGER: - Man kan ikke ha noen i livet som blir avhengig av en spesiell ting, mens man kutter ut alt med en gang man ikke har et forhold lenger. Det gir ingen mening, sier Simon Cowell, som her er avbildet sammen med eks-forloveden Mezhgan Huss Foto: All Over Press
GIR EKSENE PENGER: - Man kan ikke ha noen i livet som blir avhengig av en spesiell ting, mens man kutter ut alt med en gang man ikke har et forhold lenger. Det gir ingen mening, sier Simon Cowell, som her er avbildet sammen med eks-forloveden Mezhgan Huss Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Simon Cowell (51) innrømmer nå at han betaler sine eks-kjærester etter at det har blitt slutt med dem. Ifølge musikkmogulen mener nemlig det ville blitt helt feil å «kutte ut» et liv i luksus som kvinnene har blitt vant til.

- Man kan ikke ha noen i livet som blir avhengig av en spesiell ting - luksusen - mens det hele forsvinner med en gang man ikke har et forhold lenger. Det gir ingen mening. Jeg gjør bare det rette, sier 51-åringen i et intervju med The Guardian.

På spørsmål om han betaler «bidrag» til mange av sine eks-kjærester, svarer Cowell følgende:

- Ikke hele tiden. Det er heller ganske sjelden, egentlig...
 
- Men mer enn én gang...?

- Sannsynligvis. Ja.

For cirka en uke siden kom nyheten om at TV-kjendisen og forloveden Mezhgan Hussainy har gjort det slutt. I intervjuet med The Guardian forteller han at pengebidragende til tidligere kjærester var på sin plass - selv om han ikke har vært gift med dem.

- Det er ikke de økonomiske bidrag dette egentlig handler om, det dreier seg om å gjøre det rette. Jeg ønsker at de skal være lykkelige.

Simon Cowell har vært sammen med flere høyprofilerte jenter. Ingen av dem har så langt valgt å dele pikante detaljer om forholdet de har hatt til ham.

I seks år datet han TV-programleder Terri Seymour, før det ble slutt mellom de to på grunn av hans motvilje mot å gifte seg og få barn. Etter bruddet i 2008, skal ha fått nesten 70 millioner kroner i «avskjedsgave».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gjorde det slutt med henne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer